Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nie.zwykła dziewczyna

proszę! niech mi ktoś odpowie...!

Polecane posty

przedwczoraj rano robiłam test ciążowy i wyszedl pozytywny, po stronie że jest się w ciąży wyszla bardzo gruba czerwona kreska, dzisiaj ten test powtórzyłam i niestety kreska jest ale nie zabarwiła się na czerwono, tzn. jest wgłębienie ale barwy nie ma... czy to może oznaczać że nie jestem w ciąży? czy może dzisiaj mocz popołudniowy był za bardzo rozwodniony? bo pierwszy raz jak robiłam test to mocz był bardzo żółty i przejrzysty a dzisiaj był mętny i prawie nie mial koloru. Bardzo proszę o szybką oapowiedź!

Gość ja myślę
że to przez to że robiłaś po południu zrób jeszcze jeden jutro z porannego moczu

ale ja już robiłam z porannego moczu i test wyszedł pozytywny a teraz zrobiłam drugi zeby sie upewnić i tylko wyszło wgłębienie po stronie ciąży ale bez koloru wiec nie wiem. Zmierzyłam dzisiaj temp i mam 37,5 wiec juz sama nie wiem co jest grane :(

Gość zrób test
beta hcg z krwi, testy nie daja takiej pewności

Gość aaaaaaaaa
jesteś w ciąży. to jest grane.

Gość Niuniaczka
spokojnie! To pewnie coś z testem! Jeśli chcesz mieć pewność - zrób jeszcze jeden, ale ja myślę, że można pogratulować!

Zrób jeszcze jeden test,ale rano,bo jak robiłaś po południu to stęrzenie hormonu mogło być zbyt niskie.Test zrobiony rano jest najbardziej wiarygodny.

Gość zrób test
miało być: testy z apteki, sorki

Gość ja myślę
no właśnie z porannego moczu jest bardziej wiarygodny, tym bardziej, że masz tak wysoka temperature, wszystko wskazuje na ciążę!!

pierwszy test robiłaś rano ?? wtedy poziom hormonu ma największe stężenie ten popołudniowy mógłbyc rozrzedzony (hormon HCG) i mało wyczuwalny przez test.. mam nadzieje ze kolejny potwierdzi ciąże, koniecznie zrób go rano!

dziękuję Wam za odpowiedzi, myślę że robenie testu z krwi nie ma sensu bo na tym co miałam było napisane że jest na tyle skuteczny że jesgo wiarygodność jest porównywalna z wynikami laboratoryjnymi. Może zrobię w przyszlym tyg jak mnie będzie nadal to męczyło albo po prostu pójdę do lekarza. Bo piersi mam nadal powiększone, pochwę miękką no i podwyższoną temp \'tam\' ...