Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

panikara

plasterrki evra pojakkim czasie zaczynja dzialac

Polecane posty

mam problem to znaczy ma metlik w glowie bo bralam plasterki 2 miesiace i mi sie odkleij....i zczelam nowy cykl wrza z miesiaczka i zastaaniwam sie czy tak samo dziala mimo tej przerwy...i jeszcze wczoraj milalam glupie zdarzenie bo moj chlopak nigdy sie we mnie nie.ale wychodzac troche jednak kapnelo....;(((((i sie boje zew jest jaka prawdopodobnos zajscia w ciaze bo nie chce sie faszerowac....postinor

jetses zabezpieczna od pierwszego dnia w którym nakleiłas plasterek pod waruniem ze było to 1 dnia krwawienia

dzieki.................a w tym przypadku co tam napsilam..jest jakas mazliwosc??? ze cos tam moglo sie stac

Gość jezeli
jestes kobietą przecientnych polskich gabarytow to niema szans na wpadke chyba ze wazysz ponad 150kg i masz 2,15m wzrostu - wtedy co innego, z plastrami łatwo wpasc w pozostalych przypadkach - spoko sa 99%skuteczne co wiecej spokojnie, mozna ... no wiesz , kap kap w srodku i napewno niczym to nie grozi (ale sa tacy ca kleją 2 plastry , zakladają 2prezerwatywy, stos przerywany z wytryskiem na wlosy, plus 2x globulka a i tak maja wszytkie objawy ciazy) - spij spokojnie