Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość roztargniona

Kto robił test Quick View i miał wynik negatywny?

Polecane posty

Gość roztargniona

Zrobiłam ten test i nigdy jeszcze nie miałam na nim pozytywnego wyniku, lecz jak go zrobiłam 3 dni temu to była cieńka linia jakby zrobiona igłą,a pod światło widać grubą różową linie,ale musiałam test rozebrać i wyjąc ten pasek. Co to może znaczyć? Wynik pozytywny? Noramalnie jej za bardzo nie widać, prawie wcale ale jak patrze na sam pasek pod światło to jest różowa i szeroka

Gość kobieto litości
!!!!!!!!!!!!!!!!!!zawsze będzie widać pod światło!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

Gość roztargniona
jak to? ja myslałam,że jak nic nie ma to nie,a jak jest to wtedy ta druga sie uaktywnia tylko nie wyszła bo byłam 5 dni przed spodziewana @

Gość zawsze widac
pod swiatlo. najlepiej i tak powtorzyc test w dzien spodziewanej @

jak sie bardzo chce ciąż to sie dostrzeze co s czego normalnie nie widac zarys rózowej kreski jest bo musi sie tam pokazac wiec po rozebraniu testu poprostu go widac druga kreska ma byc widoczna bez patzrenia pod swiatło, rozwalania testu ma byc widac wyraźne, wtedy ciąża albo powtórka testu

Gość elaineblath
test ten robiłam 3 razy - 1 raz był negatywny, 2 razy pozytywny (z czego sie bardzo oczywiscie ucieszylam, bo tego chcialam:) gdy byl pozytywny bardzo wyraznie widac bylo 2 paski - rozowy i niebieski, bardzo bardzo bardzo wyraznie; gdy byl negatywny byl tylko niebieski pasek; nic poza tym; oczywiscie ze pod swiatlo widac i rozowy, ale widac go tez kiedy test nie jest jeszcze zrobiony takze jesli nie ma wyraznych paskow - test jest negatywny:) a na wszelki wypadek kup inny i powtorz:) pozdrawiam

Gość ja robilam
i wyszedl negatywny, zreszta dostalam okres;) ale jak chcesz to wypatrzysz te 2 linie nawet w nocy po ciemku