Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość troxiiiiii

Kto się kocha bez gumy??

Polecane posty

Gość troxiiiiii

kto sie kocha bez gumy przy tabletkach?? nie boicie sie?? bo ja zawsze mam stresa :P

Gość abba
Przez 5 lat kochałam się bez gumek biorąc tabletki anty i wszystko było ok. Teraz używamy tylko gumek;-)

Gość MiMi_
gdybys miała wiedze jak działaja tabletki anty nie zakładałałabys kolejnego durnego topiku i nie zadawalabys debilskich pytań. DO NAUKI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość amandasdf
nastepna przyjebana ktora goni do nauki idz sie lecz dziewczyno! jak ktos pyta to trzeba pomoc odpowiedziec a nie. ja nie mam przekonania do anty i z guma to robimy

Gość MiMi_
no to mecz sie dalej- twoja sprawa. a moze należałoby pomyseć i "poszperać" troche i znajdzie sie pełno info i zapewnień dziewczyn ze jest to pewny srodek anty!!! Ludzie !!

Gość kaha
co ty taka nerwowa jesteś, MIMI_ Może łyknij sobie nervosolu a nie wyżywaj się na forum ;-) Myślał by kto, że ty taka wszeczwiedząca jesteś, co? Kto pyta nie błądzi!

Gość jedyna-ja
Łykanie tabletek jest bez sensu skoro używa się jeszcze gumek. Po co wydawać pieniądze i ładować w siebie hormony skoro i tak nie korzysta się z ich działania? Jak lubicie kochać się w gumkach to OK - wasz wybór, tylko po co w takim razie łykacie tabletki???

Gość MiMi_
kaha, łyknęłam. wiesz ze lepiej :)

Gość MiMi_
wszechwiedzaca nie jestem, ale o tabletkach anty "odrobinke" wiem, bo pisałam z tego tematu prace magisterską

zazywam pigulki, prezerwatywy juz nie uzywam po co? jedna metoda antykoncepcyjna wystarczy i tak juz jest bardzo inwazyjna. jak masz obawy porozmawiaj z fajnym ginekologiem on ci odpowie na wszystkie pytania.

Gość Julies
widze ze kolejny topik na poziomie.... gratuluje! a ja uwazam ze straszna glupota jest stosowanie gumek do pigulek!Ja oporcz tego ze gumek nie stosuje to moj mezczyzna zawsze konczy we mnie i jeszcze w ciaze nie zaszlam! Te tabletki na prawde dzialaja!To zadna sciema!!!!!Uwierzcie kobitki i nie meczcie tych swoich facetow wiecej!Niech i oni maja troche przyjemnosci z seksu! a gumki tak nieprawdopodobnie psuja klimat ze i wam to na zdrowie wyjdzie! SEKS BEZ GUMEK JEST CUDOWNY!!!!!!!

Gość troxiii
dzieki dziewczyny pomysglyscie mit troche buziak dla was wielki :**