Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jjjjjppppp

dlaczego mam ciagle biegunki????

Polecane posty

Gość gość
Obstawiam, że ze względu na niedoleczone choroby. Poczytaj trochę na https://smectaopinie.pl/ Wiem, że ludzie często biorą leki tylko do momentu, aż im przejdzie, tzn. objawy osłabną. A tutaj trzeba to wybrać zgodnie z ulotką i dopiero wtedy to ma sens.

Gość gość
moje biegunki niestety wynikają z zespołu jelita drażłiwego. Dieta trochę pomaga, ale nie daje całkowitej pewności, że biegunka się nie pojawi w najmniej odpowiednim momencie. Dlatego zaczęłam też regularnie brać kapsułki debutir, które zawieraja maślan sodu i koją draliwość jelit

Gość łata

Zastosowałam się do waszych porad. Początkowo próbowałam z ziołami ale nie było wielkich efektów i nadal męczyły mnie skurcze. Jestem posiadaczem nadwrażliwego jelita, jak się okazało trzeba leku takiego, jak debutir. Zioła nie wystarczą, trzeba działać skuteczniej. 

Gość Klameczka

No to akurat prawda, przy ibs nie ma zartow. ziolami na pewno mozna sie wspierac, ale najwazniejsza jest odpowiednia dieta i probiotyki. Kuracje maslanem sodu tez robie tylko w postaci kapsulek intesta, bo duzo lepiej sie wchlaniaja 🙂 ja jestem nimi zachwycona

Gość Pchełka

Mój kłopoty zaczęły się od bardzo dużego stresu. Długo nie mogłam dojść do siebie, czasami z nerwów trzęsły mi się dłonie. Na szczęście pomogła zaprzyjaźniona pani doktor. Dostałam leki na wyciszenie i wspomniany przez was debutir na nadwrażliwość jelit. Stopniowo doszłam do siebie. Zaczęłam nawet chodzić na zajęcia oddechowe, które mocno mnie relaksują.