Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaplatana w myslach

CZY STRES I WYJAZD MAJA WPLYW NA OPOZNIENIE MIESIACZKI

Polecane posty

Gość zaplatana w myslach

WITAM. mialam zalozony topik ,ale niestety nie moge nic juz na nim pisac ,takze musze zaczac od poczatku. tydzien temu z soboty na niedziele uprawilam seks z chlopakiem , ok ,bylismy zabezpieczeni prezerwatywa, no ale w pewnym momencie ona sie zsunela , on tylko zdazyl ,,przejechac ,, NIM po srodku pochwy no i mam obawy.... takze dlatego , ze cale to ,,przygotowanie ,, do seksu trwalo z 3 godziny -bylismy w namoicie itp.troszke juz zmeczeni aby hbyc cicho,ale takze bo troszke tego plynu przed ejakulacja moglo wydostac sie z prezerwatywy....w zeszla NIedziele czulam sie zle, bylo mi mdlo jak zawsze przed okresem i bylam 100 % pewna ze okres dostane planowo w ponied

Gość zaplatana w myslach
prosze o pomoc....mam nadzieje, ze ktos mial podobna sytuacje ze okres sie spoznial wiecej niz tydzien np z powodu diety badz wyjazdu,,

Czesc!! nie martw sie na zapas, miałam ostatnio podobne obawy, okres spozniał mi sie o 8 dni, dostałam go 9 dnia po terminie:), stres, podwyzszona temperatura ciała maja bardzo duzy wpływ na nasz cykl. Wiec uszy do góry:) bedzie dobrze,pozdrawiam

Gość nie martw sie
tak, maja tak samo jak na przyklad zmiana klimatu:)

Gość myra
hej, nie stresuj sie, bo to ci na pewno nie pomoze :) nos ze soba tampaxy, bo zobaczysz, ze okres wkrotce przyjdzie - ja przynajmniej trzymam kciuki za to!

Gość zaplatana w myslach
dzieki za slowa pocieszenia... mam nadzieje ze taK BEDZIE.. jakby nie bylo , to juz tydzien minal wczoraj jak spoznia mi sie okres... mam normalny sluz , kila dni temu byl taki sluz ciagliwy , a teraz taki gesty... dzieki za kciuki hihi..

Gość stres c inic nie pomoze
a jesli chodzi oten sluz to nie wiem cxzy to normalne..... czy jesli sie jest w ciazy to czy sie ma sluz czy sie nie ma...na serio -tu ci nie pomoge.

Gość zaplatana w myslach
czy ktos moze wie ?

Gość zaplatana w myslach
chcialam napisac ,ze dzis dostalam, okres :) tzn mam taka nadzieje, ze jest to okres A NIE PLAMIENIE ,ktore moze sie przydarzyc nawet jesli sie jest w ciazy.....