Skrzacik 0 Napisano Sierpień 15, 2005 Witam Od razu przejdę do mojego problemu. Kochałam się z moim facetem 1 raz. Czułam straszny ból..., (aż się rozpłakałam, bo sama nie mogłam uwierzyć że może mnie aż tak boleć?!) Pojawiło się od razu krwawienie na początku duże więc od razu stosunek został przerwany, nawet nie było wytrysku, bo z tego bólu facet przerwał wszystko. A problem mój polega na tym, że chodź od stosunku dziś mija 2 dzień odczuwam co jakiś czas lekkie plamy krwi na bieliźnie pap. toalet. Czy to normalne??? Ile taka sytuacja może trwać? Itp. Przepraszam za \"dosłowny\" opis. Bardzo proszę o odpow. Martwi mnie to, z wizytą u gina poczekam chyba aż do wizyty miesiączki, mam nadzieję że normalnie się pojawi... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minori 0 Napisano Sierpień 15, 2005 Oj lepiej od razu idź do ginekologa. Te lekkie krwawienia mogą oznaczać coś złego. Nie wiem co, ale to nie jest normalne. Nie stresuj się na zapas, ale lepiej odwiedź lekarza :) Powodzenia !! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość malu Napisano Sierpień 15, 2005 Wiesz, mnie tez za pierwszym razem baaardzo bolalo i mocno krwawilam, nawet jeszcze na drugi dzien, a na trzeci mialam male plamienie, cos jak piszesz. Dlatego postanowilismy zrobic przerwe aby wszystko sie zagoilo, wyszlo tego 3 tygodnie i potem bylo juz dobrze tzn. bez krwawienia a z czasem i bez bolu. Teraz jest cudownie.:) Sama wiesz czy to plamienie stopniowo ustepuje. Jesli tak to nie martw sie, ale jesli sie nie zmniejsza i bardzo Cie to martwi to idz do lekarza. No i radze Ci poczekac z nastepnym razem co najmniej te 2 tygodnie. Pozdrawiam Cie cieplo i zycze duzo radosci z seksu!:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gosiakiii Napisano Sierpień 15, 2005 Wg mnie to normalne. Ja w czasie 1 razu nie straciłam kropelki, jak niektóre szczęśliwe koleżanki :) tylko miałam niemalże całą powódź, co dla mnie, i tak już mocno zestresowanej, było strasznym przeżyciem - trochę też upokażającym. Plamienie trwało kilka dni - to były maleńkie kropelki - więc pognałam do lekarza, bo oczywiscie wcześniej naczytałam się o wszystkich strasznych chorobach, jakie mogą mieć takie właśnie objawy :P Okazało się, iż po prostu tak czasem jest i nie ma powodu do paniki. Dodam, że za 2 razem też pojawiło się krwawienie - błona była nie do końca "wykończona" :D Spokój przede wszystkim, ale jeśli do spokoju potrzeba Ci wizyta u lekarza, to radzę się udać. Mnie uspokoiła :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość +++++++ Napisano Sierpień 15, 2005 Nie martw się, to tak moze byc. Wstrymaj sie teraz z seksem, a do gina idz za jakis miesiac sprawdzic, czy wszystko OK. Ale nie sadze, zeby bylo cos zlego. Mialam podobnie. A krwi tyle przez dwa dni jak w okresie. Widocznie mialas blone b. unerwiona. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość malu Napisano Sierpień 15, 2005 No widze, ze nie tylko ja sie tak mialam.;) U mnie tez wlasnie byla cala "powodz", ale wszystko dobrze sie skonczylo, wiec tak czasem po prostu bywa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gosiakiii Napisano Sierpień 15, 2005 Bardzo dużo dziewczyn ma "powodzie", choć bardzo mało sie do tego przyznaje :D Nie wiem zresztą, czemu... Ja oczywiście nasłuchana opowieści koleżanek, gdzie było to niczym ukłucie komara i mała plamka na prześcieradle, spodziewałam się czegoś podobnego. A tu taka niespodzianka :P No i do tego super orgazm za 1 razem!!! Ha ha ha!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Skrzacik 0 Napisano Sierpień 16, 2005 Dziękuję za wszystkie odpowiedzi :) Na razie poczekam z wizytą u gina. Póki co tej krwi jest kilka kropelek dziennie, nie jak w okresie. Czekam na m-czke, a pozniej udam sie na wizyte. Z seksem i tak na razie musze poczekac, troche mnie to zrazilo... Mam nadzieję jednak że wszystko się unormuje i będzie OK. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ccccccccccc Napisano Sierpień 16, 2005 up up up Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość _*nadia*_22 Napisano Sierpień 24, 2005 skąd ja to znam ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość AAaaAAaa Napisano Sierpień 24, 2005 Mialas blone bardzo UNACZYNIONA, stad ta krew. Nie martw sie, blony dziewicze sa rozne, jedna bardziej unaczynione inne mniej:) Ja np. wogole nie krwawilam, a moja kumpela bardzo (ok.4 dni). Podczas pierwszego, drugiego i trzeciego razu odczuwalam bol, z czasem wszystko sie zmienilo i teraz odczuwam tylko przyjemnosc. Pamietaj abys podczas stosunku o niczym nie myslala - wiem, ze to trudne, ale tak trzeba! Najlepiej, zeby partner znalazl sposob na odstresowanie, rozluznienie Ciebie (mi np. bardzo pomagaja pieszczoty pupy, wowoczas moje miesnie rozluzniaja sie i wejscie penisa do pochwy jest znacznie przyjemniejsze, wrecz bezbolesne). Zycze milych doznan, bowiem wspolzycie z partnerem, ktorego sie bardzo kocha, planuje sie bycie z nim na dobre i zle jest czyms czego nie da sie opisac slowami... Pozdrawiam Cie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach