Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hoipehpvre

nie prawda ze tabletki anty obnizaja libido

Polecane posty

Gość hoipehpvre

ja biore novyette i ochote mam straszna

Gość Julies
no to cieszcie sie ze Was nie dopadl ten skutek uboczny,ale nie mozecie pisac ze to nie prawda!Jest udowodnione ze tabletki obnizaja poziom libido!Mnie tez akurat to nie dotyczy,ale znam mnostwo kobiet ktore nie moga patrzec na swoich facetow po tabletkach!

Gość moniks555
ja mam ten problem i mysle o zmianie tabletek bralam kiedys novyette i nie milam takiego problemu teraz biore regulon i sie wszystko zmienilo.chyba zmienie...:9

Gość ola la
biore cilest i mam nieziemską ochote na mojego faceta:) jestem non stop napalona...pozdrawiam:)

Gość karzełek mały
a ja biore diane 35 i libido kiepsciutkie:(

Gość zzzzzzzzzz
biorę rivegidon i sama nie wiem czy brak chęci to sprawa tabletek czy poprostu rutyna działa i mąż to juz nie to pozdrawiam pa

Gość kitka22
kiedy bralam nobinette bylo gorzej, ale teraz biore jeanine i jest bosko ... ale to i tak zalezy od wielu innych czynnikow :)

Gość zzzzzzzzzz
czy któraś bierze te same tabletki ????

Gość eghgngngngn
ja po Cilescie, Tri Minulecie i Yasmin nigdy nie mialam takiej ochoty jak przy Novyette ale kazda KOBIETA JEST INNA

wiecie, zauwazyłam na kilku topikach o yasmin ze wiekszosc kobiet ktore je biora nie maja nizszego libido a wrecz wieksze!!! Potwierdzam:D sama biore i na brak ochoty nie narzekam, moj partner tez:D Jak on uwielbia te moje nispodzianki bez zapowiedz:P pozdrawiam!!!

Gość agresywna pisarka
a ile bierzecie tabletki że tak piszecie? miesiąc dwa? takie wypowidzi dotyczące skutków ubocznych powinny pisać tylko kobiety które zażwają tabletki od dłuższego czasu...dla mnie tabletki to był cud miód przez pierwsze 6 miesięcy teraz jest już o wiele gorzej...także radzę uważać z tym zachwalaniem tabletek anty

Gość kokooookokoko
biore 2 lata a moje libido do 1 roku bylo w miare ok ale teraz jest strzasznie:(zero ochoty na seks w sumie sie zastanawiam po co ja to biore jak i tak sie raz na jakis czas kocham:/

Gość cra
jak dlugo bierzesz Novyette????

Ja biorę Marvelon od ok. 5 lat...............i na brak ochoty na mojego mężczyznę nie narzekam :D. pozdrawiam

Gość eghgngngngn
6 miesiecy

Gość nu nu nu
Bralam mercilon przez 5 lat od 8 miesiecy nie biore bo... po prostu nie moglam juz patrzec na swojego faceta:( kazda jego proba zblizenia sie do mnie konczyla sie na ostrej klotni) teraz nie biore i nie narzekam wprost przeciwnie;)

a to włąsnie prawda.po 2óch latach zaczynają sie pierwsze objawy skutków ubocznych.niskie libido,głębsze depresje, złe samopoczucie

Gość a ja biore
Harmonet od ponad 3 lat i zadnego spadku libido u siebie nie widze,a wrecz przeciwnie ciagle mi sie chce:)))))

ja bralam logest, regulon, microgynon i pa kazdych mialam chciice ogromnaaaaaaa:) wiec nie wiem jak to jet ale w moim przypadku to napewno nie obnizaly:D

Gość to wszystko zależy od
indywidualnego organizmu!Każda z nas ma inny organizm i inaczej reaguje na pigułki.Ja mam po cileście większą ochote na seks niż przed jego zazywaniem;)

Gość ola2000
jezeli ty nie zaobserwowalas obnizenia libido to nie wypowiadaj sie w ten sposob a mianowicie ze to nie prawda poczytaj sobie dziecino troche wiecej i dojdziesz do wniosku ze jezeli tobie sie to nie przytrafilo to nie dotyczy to wiekszosci kobiet i nie wypowiadaj sie w ich imienu

Gość BZDURA
to prawda !!!!ja bralam Harmonet i do takiego stopnia obnizylo moje libido ze calowac mi sie nie chcialo!!!!!!!!!to samo milam z mIlvane...dopiero jak wzielam Microgynon 21 to wszystko wrocilo do normy!!:)