Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość majka44

CHCE MIEC DZIECKO- obserwacje szyjki macicy

Polecane posty

Gość majka44

witajcie, mam pytanie do dziewczyn ktore staraja sie o dziecko, to dopiero moj 4 cykl i jestem jeszcze troszke zielona w tych tematach. moje pytanie dotyczy tego jak zmienia sie szyjka macicy tzn kiedy nachodza dni plodne ona sie zaczyna otwierac i ile dni mija zanim bedzie dzien owulacji?? w dniu kiedy jest wysoko, czy to jest dzien owulacji i czy jest tylko jeden taki dzien? i jak to tak naprawde jest czy obserwacje szyjki macicy daja skutecznosc ?? dodam ze mierze tempke oraz obserwuje sluz pozdrawiam wszystkie kobietki ktore czekaja na fasolki ;-)

Gość majka44
chodzi mi o to czy jest tylko jeden taki dzien kiedy szyjka jest wysoko i jest otwarta ??

Gość majka44
dzieki renika

Po prostu się wyluzuj i urawiaj normalnie seks. Zostaw obserwację szyjki macicy w spokoju. jak po roku nic się nie zdarzy to dopiero zacznij kombinować

witaj!! u mnie szyjka po owulacji nie stwardniala i nie obnizyla sie byla caly czas miekka i srednio wysoko tak jest do dzis jestem w 4 tygodniu ciazy pozdrawiam poczekaj az szyjak zacznie sie unosic i zrobie sie mieciutka i wtedy staranka :) pozdrawiam

Gość haszyszganjafanatyk
czetnie bym poogladal twa szyjke macicy i wsadzilbym w nia swego chuja