Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość piki pika

jak to jest z tymi GUMKAMI ???

Polecane posty

Gość piki pika

Dziewczyny jak to jest z tymi gumkami?Jednym pekaja czesto innym wcale.A jak jest u was?Gdzie je kupujecie?Ile czasu uzywacie?Ile razu pekly?Jak myslicie dlaczego i jakie to gumki???

Gość kupuje zawsze
gumki w TESCO najlepsze

Gość Palimogia
kupuj gumki w aptece ja tylko takich uzywam. Nigdy jeszcze mi nie pekly.

Gość piki pika
wiec skad powszechna opinia ze pekaja?Mojemu chlopakowi w ciagu 2 lat nie pekla zadna.a niektorzy twierdza ze tez tych samych uzywaja i tez z apteki i peka kilka razy w miesiacu.Czyzby zle zakladanie?

Gość mojej kolezance
pękła- dziecko ma już 9 miesiący...

według mnie, przyczyną pęknięcia gumki jest złe używanie...bo chyba tak tylko moza wytłumaczyc, ze jednej parze nigdy nie pękła ...a drugiej 15 razy, choć używają takich samych... czesto też zależne jet to w jakim miejscu kupujemy ,,gumki\"-odradzam nasłonecznione kioski czy hipermarkety...polecam apteki:)

Gość marika83
pękają pękają!! zwłaszcza unimile. ostatnio 2 razy w miesiącu i nie sądzę ze to przez złe założenie. wydaje mi sie ze jestem tam słabo nawilżona a sex lubimy ostry.do tego mój chłopak potrafi nawet przez godzine. stąd te wypadki. pozatym strasznie mnie to dołuje bo nigdy nie potrafimy sie do końca rozluźnić przez to.

Gość szara mysza
no jak ktos akrobacje wyprawia w gumce to nic dziwnego

My kupujemy przewaznie na stacji benzynowej. W aptece jest maly wybor. Zawsze Unimile. Nigdy nie pekly.

Gość marika83
zadne akrobacje! ostro czyli mocne i szybkie pchnięcia partnera. poprostu nie lubimy tak powolutku. mysle jednak ze gumka powinna to wytrzymac wiec pewnie to nawilżenie jest powodem.

najgorsze są wyprażone gumki z kiosku,które stały tam jakies 3 m-ce.Najlepiej w aptece albo w sklepie.Ja preferuje Unimil.

Trudno powiedzieć od czego to zależy. Moja przyjaciółka miała kilku partnerów a tylko z jednym jej pękały (i ma z pękniętych gumek 2 dzieci) na szczęście dla niej stało się to przed planowanym ślubem i już jako mężatce.

Gość a ja mam inne pytanie
Mowi sie ze gumka nie zapewnia bezpieczenstwa .Dlaczego?Nie mowie to o peknieciu lub zsunieciu .Moze ktos cos na ten temat powie?

Gość wina faceta
Kochane mialam chlopaka i ciagle pekaly lub sie zsuwaly. Teraz mam innego i nie mam takich problemow, a gumki sa takie same. Moj byly nie zostawial odpowiednio duzo miejsca na koncu, wogole watpie czy przeczytal instrukcje zakladania, bo po co, przeciez to niby takie proste! Moj terazniejszy ukochany robi wszytsko punkt po punkcie razem z zawiazaniem na koncu:) jesli jest mokry przed zalozeniem prezerwatywy sie wyciera wtedy sie nie zsuwaja. No i jak ruchu sa zbyt energiczne przed dlugi czas tez moze peknac. Sprawdzajcie przy bardziej ostrym seksei do czasu do czasu czy gumka jest na miejscu:)

Gość zetkaa
wlasnie ze unimile nie pekaja! juz 3 lata uzywamy i zadna nie zawiodla!! tanie i mocne!! dureksy sa za ktotkie!!

Gość durexy sa do dupy
i to nie tylko moje zdanie

Gość zetkaa
no durexy sa tragiczne, jakies chyba na nietypowe fiutki, (krotkie i cienkie) pewnie pekaja przed zalozeniem ;) i do tego ta cena

Gość hehehehehehehehehehehehehehehe
najlepsze durex extra safe

Gość pikapika
a podobno jak sie stosuje gumke i zel nawilzajacy np.feminum lub durex i do tego dobrze sie zakalada to ryzyko pekniecia jesli sa z apteki jest malutkie.

Gość a któte są najlepsze
które kupujecie?

Gość pika pika
durex extra safe

Gość pika pika
ale to nie jest tylko ankieta i powielanie tematu.Tu rozmawiamy o przypuszczeniach jak zapobiegac pekaniu i jak zwiekszyc sktecznosc prezerwatyw.wiec ten link podalas niepotrzebnie

Gość podciągam do góóóry

Gość my kupujemy zawsze
takie najtańsze, żółte opakowanie z gołą babką i jeszcze nigdy się nie zdarzyło, żeby pekła zsuneła się czy coś...a używamy ich od lat 5 i to dość często. idą nam około 2 opakowania tygodniowo. KUPUJEMY ZAWSZE W APTECE !!!!!!!!!!!!!!! ot i cała filozofia pekających gumek.

Gość pika pika
a uzywa ktos prezerwatyw VIVA?Co o nich sądzicie?

Gość olajda
unimile śmierdzą