Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość *Guśka*

sex po operacji

Polecane posty

Gość *Guśka*

czy moze któraś z was była/jest w podobnej sytuacji tzn. prawie 3 msc. jestem po operacji usuniecia macicy i boję sie współżyć choć teoretycznie nic nie stoi na przeszkodzie;

Gość blablablablablaaaaaaaaaaa
ale pochwe masz?? no wiec coz stoi na przeszkodzie przecierz jak sie kochasz z mezczyzna to on ci nie wchodzi do macicy:/

Gość *Guśka*
niby racja,ale boję się czy wszystko tam w środku jest wygojone i czy nie będzie podrażnień, a co za tym idzie infekcji; nie chciałabym sobie zaszkodzić a z drugiej strony, nie mogę juz chłopa utrzymać z daleka od siebie

pewnie boisz sie dyskomfortu spowodu operacji.. moze popostu spróbujcie powoli, delikatnie, nic na siłe... nie wiem jak to jest ale sex moze byc taki sam jak przed, moja mama ma usuniętą macice wraz z jajowodami, jajnikami www.psyche-soma.com

no to idz do gina i spytaj sie czy mozesz juz wspolzyc:] on ci powie najlepiej czy juz mozesz powie ci przecierz czy to siejuz zagoilo i tak dalej a wogole to trzeba bylo sie od razu pytac kiedy bedziesz mogla wspolzyc:) na twoim mijescu najbardziej bala bym sie infekcji zakazenia jakiegos dlatego idz do gina on ci prawde powie;);)

Gość bez obaw
idź na całość :D ja też jestem po takiej operacji i używamy z mężem ile wlezie bo przecież ciąży się już obawiac nie musimy ;)

Gość kajaka250.
mam do was pytanie. Moja mama jest takze po takiej opreacji...juz w sumie 5 m-c po, ale dalej czasami ja boli brzuch, was takze? czy takze stosujecie te plastry hormonoalne i jak one na was dzialaja?

Gość ***Guśka***
plastry stosuję cały czas od operacji i wszystko ok, nic mnie nie boli; a gina pytałam tylko chciałam dowiedzieć się od osób , które są w podobnej sytuacji

Gość problemik niewielki
przepraszam, ze wcinam się na ten topic, ale nie chcę zasmiecac forum zakładając następny temat. moj chlopak poddał się niedawno zabiegowi usunięcia stulejki. po jakim czasie będziemy mogli się kochac?

Hmm mojego chłoapka mama tez miała usuniet a macice, nie wspołżyła przez 3 miesiące. No i w ciąże juz też nie zajdzie...