Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ania.ce

obfite miesiączki i karmienie piersią, czy to może mieć związane

Polecane posty

Gość ania.ce

karmię małą juz jedenasty miesiąc, pierwszą miesiączkę dostałam po czterech miesiącach od porodu. Są tak obfite że już nie daję sobie rady. W nocy wstaję po 6-7 razy żeby zmienić podpaskę, prócz tego aplikuję jeszcze tampon. W dzień prawie nie wychodzę z łazienki, co pół godziny zmiana podpaski. Nigdzie nie mogę wyjść b boję sie że zaraz poplamię bieliznę jak nie zdąże do toalety. I tak wyglądają dwa pierwsze dni mojej miesiączki. Poiwem szczerze że mam tego dość, to tak komplikuje mi życie, nie mogę wyjść na spacer z dzieckiem bez obawy że zaraz "wyleje się ze mnie" na bieliznę. Czy nikt tak nie miał po urodzeniu dzidziusia?

to niebezpieczne sie wydaje powinnas isc z tym do ginekologa koniecznie!

Gość franczeska-30
Moje pierwsze miesiączki po urodzeniu dzidziusia również były obfite. Ginekolog stwierdził, że to normalne bo organizm musi się oczyścić. Po pewnym czasie wszystko wróciło do normy. Pamiętaj jednak, że wizyta u lekarza nikomu jeszcze nie zaszkodziła. Dbaj o Siebie.

Gość ania.ce
dzięki za wypowiedzi no właśnie ja też tak pomyślałam że to organizm sie oczyszcza ale im dłuęj to trwa to zaczynam w to wątpić. Chyba naprawdę przejdę się do ginekologa, chiciazby po to żeby sprawdzić czy wszystko ok.