Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

danti

mam pytanie!!!

Polecane posty

po dlugim porodzie zakonczonym cesarka,moj gin stwierdzil,ze mam bardzo popekana szyjke macicy.w zwiazku z tym przy kolejnej ciazy bedzie musial zalozyc mi krazek na szyjke.czy ktoras mamusia miala taki problem? czy zakladanie tego krazka boli?

Gość ania 30
Założenie krążka nie jest jeszcze przesądzone napewno z następną ciążą nie powinnaś się bardzo spieszyć,popękana szyjka nie spełnia już takiej roli jaką powinna może utrudniać całkowite zamnknięcie się kanału rodnego.Zakładanie krążka nie jest bolesne ale odczuwa się pewien dyskomfort,nie martw się na zapas może znajdziesz innego ginekologa który coś doradzi--pozdrawiam.

dzieki ania 30 ,drugie dziecko planuje dopiero za 2 lata, a do ginekologa mam zaufanie ,to swietny fachowiec.

a przed porodem lekarz sciaga ten krazek,ale kiedy na poczatku czy jak jest pelne rozwarcie a moze to sie konczy cesarka?

Gość polki to rozpłodówki
O matko słów mi brak. Szyjka jej popękała a ona już następne dziecko planuje. Ehh taka to lubi jak się ją zapyli i potem dłuuugi poród z komplikacjami. Lecz się..

sama sie lecz nie planuje od razu tylko za jakis czas,poprostu chce wiedziec.a rodzilam prawie rok temu