Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość biegam i biegam

jestem w ciazy,ale

Polecane posty

Gość biegam i biegam

mam problem,bo zamiast tyc ja chudne (1 miesiac) oprocz tego mam tez ciagle biegunke:O Czy to prawda ,ze niektore kobiety chudna na poczatku ciazy? Jutro mam dopiero termin do gina,ale czy moze mi ktos napisac czy mialyscie takie objawy??? Martwie sie o Dzidziusia...

Nie martw sie, ja na poczatku ciazy schudlam 5 kg... bez szkody dla Malenstwa. Pozniej nadrobisz ;) W I trymestrze chudniecie jest czyms normalnym. U mnie do tego dodatkowo przylozyly sie mdlosci i zwiazany z nimi wstret do jedzenia...

Gość biegam i biegam
dziekuje !❤️ to moja pierwsza ciaza i strasznie sie martwie,zeby bylo wszystko OK 🖐️

Gość a jestes na pewno
w ciazy? a moze na diecie?:(

ja tez schudlam 3 kilo w ciagu niecalego miesiaca!!zle sie z tym czuej,bo bylam szczupla przed ciaza,ale z dzidzia jest ok:)a z powodu biegunki i wymitowo wzieli mnie na krolpowki do szpitala,wiec lepiej porozmawiaj z lekarzem

Gość taka jedna cholera
ja jestem w 21 tygodniu.. ogolnie to przed ciaza probowalam przytyc.. a jak zaszlam to w ogole zaczelam sie lepiej odzywiac..a waga.. no moze teraz w tym tygodniu 0,5 kilo wpadlo.. ;] 1miesiac: 50kg, 2 miesiac: 48kg, 3 miesiac 49kg, 4 mc: 50kilo.. zaznaczam nie mialam mdlosci, zawrotow, wymiotow.. czuje sie wspaniale.. ;] z tymze jesli chodzi o biegunki..ja mialam wczesniej przed ciaza.. (bralam leki.. cos mam z jelitami) a teraz odstawilam wszystkie leki.. a biegunki... no 2-3 razy na dzien to chyba jest w normie?? ale wyniki nie sa zle.. mialas wczesniej biegunki?? czy teraz nagle? jesli teraz nagle..moze ze zdenerwowania? a moze Ty tak reagujesz na poczatku?? jak bedziesz u gina powiedz.. nie panikuj.. bedzie dobrze.. ;] pozdrawiam