Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marietta100

PIGUŁKI - PROSZĘ O RADĘ

Polecane posty

Gość marietta100

Zaczęłam łykać pigułki i ostatniej nocy bardzo bolały mnie jajniki. DLACZEGO??? Przecież jak się bierze pigułki to one nie "pracują" - czyli nie powinny boleć (do tego czasu miewałam bóle kiedy spoóźniała mi sie mi mięsiączka - teraz jestem zaraz po niej...) Obawiam się że coś jest nie tak...

Gość marietta100
:-(

Gość marietta100
czy nikt czegoś takiego nie miał??

Gość zapytaj tutaj
oczywiście końcówkę linka z tymi % i cyferkami trzeba wykasować!

Gość marietta100
już to zrobiłam. nikt nie odpowiada :-(

Gość zapytaj tutaj
przykro mi, ale nic ci nie poradzę... nigdy czegoś takiego nie miałam, a biorę pigułki od kilku lat... chyba najrozsądniej będzie jak pójdziesz do ginekologa....

Gość Myszka20
Jestem ciekawa odp...ja takze tak mam czasami i bardzo mnie to zastanawia...czekam z niecierpliwoscia na odp. giligili albo kogos innego znajacego odp. na to pytanie.

zahamowana jest owulacja wiec nie ma co sie stresowac pytanie-które to opakowanie, moze to skutek uboczny pigułek jesli zarzywałyscie regularmnie, bez wymiotów biegunki ostrej nie ma co sie denerwowac www.psyche-soma.com

brałam tabletki o 21 i przełożyłam je na 10 czy to nie za dużo godzin mam pewne obawy a biore cwrazette

brałam tabletki o 21 i przełożyłam je na 10 czy to nie za dużo godzin mam pewne obawy a biore cwrazette

brałam tabletki o 21 i przełożyłam je na 10 czy to nie za dużo godzin mam pewne obawy a biore cerazette

Gość martiii
Kochane! mam mały problemik?ja jestem niedoświadczona w tej kwesti więc temu zadam takie głupie pytanie otóż kiedy mam wziąć 1 pigułę REGULON ? wiem, że w 1 dniu miesiączki, ale wtedy kiedy zacznę krwawić i zaraz mam wziąć??? i na drugi dzień o tej samej porze tak?? no i na tym listku mam wziąć tą która oznaczona jest "start" bo tam są podane te dni tygodnia i one troszkę tak dziwnie są oznakowane? i dają mi tą niepweność i niejasność w braniu piguł !! proszę pomóżcie mi, doradźcie!! będe WAM bardzo wdzięczna za okazaną pomoc!! pozdro