Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tajeeemnica

NIESPODZIANKA

Polecane posty

iczka ekspercie napisz mi dokladnie jak to jest z tymi plodnymi i nieplodnymi.ja nie badam sluzu.po prostu nie kochamy sie miedzy 10 a 16 dniem cyklu.robie tak juz od roku i nie zachodze.

alona pisz na maila oczymojeumra (małpa)o2.pl Nie chce tu robic offtopicku :) wszystko moge CI ladnie wytlumaczyc :)

Gość aaaaaalice
Ja przez 10 lat brałam marvelon a ostatnio zmieniłam na jasmine i właśnie skończyło mie sie pierwsze opakowanie. W niedzielę mam dostać okres. Troszke mnie nastarszyłaś tym listem. Chociaż u mnie dziecko nie byłoby ogromnym problemem, nie mniej jednak bałabym sie, zę przyjmowanie tych tabletek mogłoby negatywnie wpłynąć na płód.

Gość aggaaaa
Hej! wydaje mi się, że zachodzenie w ciążę biorąc tabletki anty w wieku 17lat jest dość częste, niestety..:-( Sama spotkałam się z takimi przypadkami - dawno temu moja koleżanka z klasy, teraz siostra mojej znajomej.. nawet p. gin nie mogła w to uwierzyć, a jednak! Przy czym tabletki zawsze były brane bardzo regularnie, o tej samej godzinie.. Nie wiem czym to jest spowodowane.. może tym,że organizm się rozwija a tabletki anty są czymś co chce naturalnie zwalczyć. To chyba za młody wiek na tabsy.. Mi powiedziano,że wolno mi wziąć tabl. jak będę miec 18-19lat. W sumie zaczęłam dużo później.. W każym razie gratuluje nastawienia rodziny, tego,że nie musisz się ukrywać.. I zdrowego bobaska życzę! :-)

Gość do alona
Też kiedyś stosowałam taką "metodę" jak Ty, czyli nie kochaliśmy się między 8 a 16 dniem i cyklu, a po półtora roku ciąża, ślub itd. Powodzenia i DUŻO szczęścia życzę.

Gość tajeemnicaaa
Wybaczcie, nie bylo mnie caly czas w domu. Po pierwsze nie mialam żadnych ataków wymiotow ani biegunek. PO drugie nie brałama antybiotyków. Hmm 17 lat za wczesnie? No tak leopiej się wogóle nie zabezpieczac i wpasć :) Ok ok... Od mojej mamuśki to zdaleka, kobitka sie starała... To byly moje pierwsze tabsy..Cóż...no i jak narazie ostatnie Z chłopakiem jestem 2 lata, to nie wiem czy głupota czy rozsądek, zadecydoiwał o tym by te 3 miesiące temu pójść do ginekologa. Oby wasze dzieci nie zaczęly zbyt wcześnie...Albo wy nie zainteresowały się zbyt póxno... I dziękuje wszystkim które trzymają po mojej stronie...

Uważam, że Twoja rodzina, Ty i twój chłopak powinniście być wzorem dla wszystkich nastolatków. Jak dla mnie to wszystkie decyzje , któe podjęliście były dojrzałe i przemyślane. Fajnie :)

Gość hej hej
ja tez mam 17 lat i wspolzyje z moim chlopakiem. to nieodpowiedni wiek wg niektorych?? moja mama wie o tym,że sie kochamy,i wie,ze biore Logest. Z moim facetem jestem niecale 3 lata. Nie poszlam z nim do lozka przy pierwszej lepszej okazji,dopiero od niedawna kochamy sie fizycznie :) Krew nie woda,jak sie ludzie kochaja,to posuna sie dalej :) Ludki,pierwsza inicjacja seksualna nie musi zalezec od wieku. Trzeba byc pewnym,że się tego chce,że się jest na to przygotowanym :) Przecież te "dorosłe" 20 lat nie musi oznaczać dojrzałości psychicznej, a 17 lat nie zawsze musi oznaczać "nieodpowiedzialność małolata". Wszystko zależy od człowieka:) Pozdrawiam Was serdecznie :) I założycielce topiku życzę wiele zdrówka dla niej i bejbiczka :):)

Gość czy są jescze jakies nastolatk
które wpadly m,imo brania tabl!!??

Gość ja sie dowiem
czy wpadlam jesli teraz nie wystapi krwawienie :P az jestem ciekawa ;) napisze na 100% jak to ze mna jest. mam 17 lat i to moje pierwsze opakowanie logestu. wczoraj skonczylam brac,teraz 7 dni przerwy....7 dni czekania :P pozdrawiam

Gość czy są jescze jakies nastolatk
no ale juz się kochalas bez zabezpieczenia i do srodka?

Gość gość
Ci'pica to tylko h'ujnica w dupica ale tak i nie co ku'tasowica