Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zakochana babka

a może tak o DUŻYCH dzieciach - naszych FACETACH - ?

Polecane posty

Gość zakochana babka

hej może tak porozmawiamy tak o naszych najstarszych dzieciaczkach w domu? o mężach i niemężach? to temat morze wiec możeby tak ;-)) mój Skarbeczek wyjada mi słodycze ;-)) ile nie postawisz na stole tyle zje i nawet moje 'lewe" skrytki odkrywa - przez przypadek oczywiście bo któż szuka słodyczy pod siedzeniem w samochodzie. Już nie wiem gdzie je kamuflować bo on chyba się węchem kieruje ;-)) nawet nasz pisak nie jest az tak w tym dobry. Aaaa spróbuj mu zwrócić uwage! Największe niewiniątko na ziemi!! Proszę pomóżcie bo poziom cukru mi spada i powoli coś mnie trafia ;-))))

Gość ania 30
Gdyby wszyscy mieli z mężami tylko takie problemy że wyjadają im słodycze ciesz się że nie masz większych kłopotów.

Gość Pazdziernikowa mama
moj tez mi wyzera. ostatnio znalazl schowek w mojej garderobie... sama juz o nim zapomnialam :P.... i tyje razem ze mna (ja , bo jestem w ciazy, a on bo sie "dozywia") :)

Gość Daffodile
a moj jest straszny balaganiarz, wszedzie rozrzuca skarpetki i wogole wszystko, patyczki do uszu to juz zmowa, do tego zlosci sie kiedy jestem na diecie i molestuje psychicznie zebym wiecej jadla:P ale i tak Go kocham naj naj naj najbardziej na swiecie ps. za tydzien sie pobieramy:D

Gość Daffodile
zmowa=zmora:P