Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość troske pserazona...

POMÓŻCIE!!!!

Polecane posty

Gość troske pserazona...

dziewczyny nie wiem,chyba juz bzikuje,,,jesli bylabym w ciazy to bylby juz to 5 tydzien...wydaje mi sie ze odczuwam skurcze macicy!!!tzn kolo pepka takie dudnienie jak puls serca...po duzym wysilku....czy to puls???nigdy nie zwracalam na to uwagi bo ciazy nie podejrzewalam...a teraz juz nie wiem sama....jak na przyklad zrobie kilka brzuszkow to czuje kolo pepka takie dudnienie....juz chyba bzikuje a w ciazy byc za bardzo teraz nie moge....

Gość zrób sobie test

Raczej bzikujesz, bo możesz dopiero coś koło pępka czuć w 18 tygodniu ciąży, twoja macica, obecnie jest bez zmiany, czyli niziutko. Pozdrawiam, a dla pewności zrób tes. A kiedy ma być miesiączka???

Gość troske pserazona...
hmm miesiaczke mialam a nast za 9dni ma byc...testy robulam 2 po okresie i oba negatywne....mam dzis brzuch jak balon i mnie mdli ale to chyba juz stres.....

Gość troske pserazona...
prosze....wiem ze to glupie.....ostatnio schudlam pare kg,mozliwe zebym bardziej czula aorte????puls???

jestes na maksa zestresowana.napady lekowe moga powodowac przerozne objawy,takze te,ktore opisalas.dla pewnosci i spokoju zrob sobie tes,ale dopiero po terminie nastepnej miesiaczki.