Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niedoswiadczona211

tabletki antykoncepcyjne - pomocy!!!

Polecane posty

Gość niedoswiadczona211

mam problem. biorę tebletki od miesiąca. pech chciał że przedwczoraj zapomniałam wziąć tabletki ale wczoraj wzięłam o normalnej porze. powiedzcie czy mam kontynuować branie tabletek czy zrobić przerwe 7 dni. w listku zostało mi ich 6 szt. nie bardzo wiem co zrobić bo boje sie strasznie ciąży.

Gość saphire
zalezy który to był tydzień. ale zresztą postępowanie w razie gdy zapomnisz wziąć tabletke jest na pewno opisane w ulotce.

Gość Jolaaaaaa
przeczytaj ulotke!! chyba ze sypiasz z facetami, ale czytac jescze nie umiesz...

Gość niedoswiadczona211
umie czytać ale nie jestem pewna bo strasznie zawile to tam napisane. dzięki za dołowanie. i nie sypiam z facetami tylko z jednym na dodatek moim meżem!!!!!

Gość niedoswiadczona211
ludzie czy wy nie potraficie człowiekowi pomóc jak czegos nie rozumie?? nie każdy jest geniuszem!!

jesli zostaly 3 tabl do konca to jest to trzeci tydzien a wtedy trzeba wziąc najszybciej tabl nawet jesli ma się wziąśc dwie pod rząd i nie robić 7dniowej przerwy .amen

Eewa ma racje:) ja juz mialam taki sam problem kiedys tam... Niedoswiadczona211-----> nie przejmuj sie tymi ludzmi, wstana tacy lewa noga i nie maja sie na kim odgryzc to tutaj przychodza i sie wyzywaja wszelikmi sposobami:P mnie tez juz sie nie raz dostalo...szkoda gadac... Pozdrawiam🌻

Gość jejułola boga
co drugi topik jest o tym,ze "zapomniałam wziąć tabletki-pomocy!"juz sie zygac chce!!

Gość saphire
wejdz na strone www.schering.pl potem po lewej antykoncepcja i terapia hormonalna, potem pigułka i jest schemat co robic

Gość dzięki kobietki
bardzo mi pomogłyście :)

Gość kk***
hmm z tego co mi sie zdaje to zapomnialas 8 tabletki od konca ( bo piszesz ze zostalo ci 6 a zapomnialas wziasc przedwczoraj) wiec to by byl 2 tydzien.wtedy to chyba trzeba wziasc zapomniana tabletke jak najszybciej i mozna zrobic 7 dniowa przerwe, ale nie jestem pewna bo nigdy mi sie nie zdazylo takie cos wiec lepiej sie upewnij.