Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka jedna sobie ja

ile kosztuje laserowe usuniecie sladow po tradziku??? i gdzie sie je robi ???

Polecane posty

Gość nulk
Z tego co wiem laserowe usuwanie blizn potrądzikowych małych, kosztuje około 500 zł a dużych około 800 :)

Gość ania11111111233535
Czesc wlasnie wróciłam z konsultacji lekarskiej odnosnie blizn po trądziku. jesli ktos ma tzw.dziurki,to moze je zlikwidowac laser,a nie kwasy owocowe,ktore moga zlikwidowac przebarwienia,ale nie blizny.koszt takiego zabiego to ok 500 zl.i trzeba go powtarzac,w zaleznosci od efektow ale mysle ze 5 razy minimum.dodam,ze moje blizny po tradziku nie maja gigantycznych rozmiarow,roche na jednym policzku i ciut wiecej na drugim.aha ja bylam w warszawie,na ul.gen zajączka w centrum medycznym.na cene napewno wplywa tez fakt ze zabiegi wykonuja lekarze, a sprzet jest naprawde dobry.

Gość do marzenkaatb
do marzenkaatb --> witam mogłabyś mi napisać gdzie robiłaś sobie ten zabieg za ok60-100zł, bo napisałaś, że u Ciebie są widoczne efekty a ja właśnie wybieram się na coś takiego. A i czy mogłabyś mi jeszcze opisać przebieg tego zabiegu. Z góry dzięki i pozdrawiam:)

Za 60-100 zł to raczej na pewno nie jest laserowe usuwanie blizn. Ale takie zabiegi robi się w gabinetach medycyny estetycznej. W IQ Medica robią to Laserem Fraxel re:store. Laser działając na głębokie warstwy skóry właściwej działa skutecznie, redukując widoczność blizny oraz skutecznie spłycając ją. Jeśli chodzi o ceny to są one różne, w zależności od miejsca na ciele, w którym mamy blizny, tutaj są ceny: http://iqmedica.pl/fraxel,p151.html

Gość Martyna dobra rada:D
UWAGA!!! MACIE PROBLEM ZE SKÓRĄ POLECAM SPRAWDZONE NATURALNE SERA DO TWARZY KTÓRE ROBICIE SAMODZIELNIE , NIE KOSZTUJA WIELE , A EFEKTY SA ZNIEWALAJĄCE!!!! LINK DO STRONKI Z KTÓREJ MOŻECIE ZAMÓWIĆ TE KOSMETYKI http://www.biochemiaurody.com/sklep/o-serums.html

Gość Gigabajtka
W granicach 1000 złotych. Jeżeli są bardzo widoczne ślady, moim zdaniem się opłaca taki zabieg. Brat miał usuwane blizny laserem w Elite w Warszawie. Teraz po nich nie ma praktycznie śladu :)

Gość kornikowa3
Gigabajtka czy taki zabieg o którym piszesz powtarza sie czy jest on jednorazowy i mamy jakąś tam pewność ze problemy skórne jednak się skończą ?

Witam wszystkich! Problemy z tradzikem mialam oxd poczatku gimnazjum.....byl to dla mnie nastolatki koszmar, wstydzilam sie kiedy ktos z bliska patrzyl mi na twarz, zdna masc, zaden zabieg mi nie pomogl, rowniez dermatolodzy nie potrsfili tego zwalczyc, wygladalo na to ze do konca zyci# bede sie z tym meczyc. W wieku 22 lat znalazlam dermatologa w Swidnicy, stacjonuje tez we Wroclawiu, ktory przepisal mi kuracje Isotretynoina...to jest pochodna wit A gleboko penetrujaca komorki, niszczy uszkodzone komorki skory i likwiduje problem na zawsze. Kuracja trwala 7 miesiecy, w jedenym miesiacu szly dwa opakaowania tabletek po 200zl, czyli 400 miesiac kuracji. Trzeba unikac slonca, skura jest bardzo sucha....ale tak jak obiecal lekarz zniklo wszystko na zawsze! Kuracja jest bardzo ingerujaca w samopoczucie, mialam okres gdzie bolaly mnie nerki, miesnie, i inne rozne objawy...nie bylo to mile ale takie byly skutki uboczne, na dodoatek nie mozna jeszcze 2 lata po kuracji zachodzic w ciaze, bo lek tak wniknal w organizm i komorki ze przy zaplodnieniu jest mozliwosc ze ktoras z tych komorek moze wziac udzial z rozwoju plodu a wtedy albo poronienie albo ryzyko roznych chorob u dziecka. Teraz mam/25 lat i nie mam sladu po tradziku, ale fakt ze mialam genetyczne zmiany skorne-tradzik-ze wklonnascia do bliznowacenia teraz pozostal mi problem blizn....planuje laser....ale zobacze jak lekarz sprognozuje efekty. Polecam lek na bazie isotretynoiny i zycze pieknej skory!:-)

Witam wszystkich! Problemy z tradzikem mialam oxd poczatku gimnazjum.....byl to dla mnie nastolatki koszmar, wstydzilam sie kiedy ktos z bliska patrzyl mi na twarz, zdna masc, zaden zabieg mi nie pomogl, rowniez dermatolodzy nie potrsfili tego zwalczyc, wygladalo na to ze do konca zyci# bede sie z tym meczyc. W wieku 22 lat znalazlam dermatologa w Swidnicy, stacjonuje tez we Wroclawiu, ktory przepisal mi kuracje Isotretynoina...to jest pochodna wit A gleboko penetrujaca komorki, niszczy uszkodzone komorki skory i likwiduje problem na zawsze. Kuracja trwala 7 miesiecy, w jedenym miesiacu szly dwa opakaowania tabletek po 200zl, czyli 400 miesiac kuracji. Trzeba unikac slonca, skura jest bardzo sucha....ale tak jak obiecal lekarz zniklo wszystko na zawsze! Kuracja jest bardzo ingerujaca w samopoczucie, mialam okres gdzie bolaly mnie nerki, miesnie, i inne rozne objawy...nie bylo to mile ale takie byly skutki uboczne, na dodoatek nie mozna jeszcze 2 lata po kuracji zachodzic w ciaze, bo lek tak wniknal w organizm i komorki ze przy zaplodnieniu jest mozliwosc ze ktoras z tych komorek moze wziac udzial z rozwoju plodu a wtedy albo poronienie albo ryzyko roznych chorob u dziecka. Teraz mam/25 lat i nie mam sladu po tradziku, ale fakt ze mialam genetyczne zmiany skorne-tradzik-ze wklonnascia do bliznowacenia teraz pozostal mi problem blizn....planuje laser....ale zobacze jak lekarz sprognozuje efekty. Polecam lek na bazie isotretynoiny i zycze pieknej skory!:-)

Gość maleńka555
Ja miałam naprawdę duże problemy z trądzikiem (całe policzki + czoło). Wyzwiska w szkole były niekończoncą się przygodą, niestety, mało sympatyczną. Kiedyś oglądałam program o problemach skórnych, gdzie mówiono, że na trądzik poleca się zabiegi laserem. Musiałam wykonać kilka takich sesji, ale to pomogło. Dodatkowo stosuję odpowiedni kremy. Zabieg wykonywałam w Studio Piękna w Krakowie na Lubiczu (więcej info na @) i jestem superzadowolona. Ilośc zabiegów dobierana jest chyba indywidualnie, za jeden płaciłam ok. 90zł.

Gość emillle
Usuwaniem blizn zajmują się w http://www.laserdelux.pl/kielce/usuwanie-blizn/ . Zabieg jest przeprowadzany bezboleśnie lub prawie. Jest bezinwazyjny i szybko się goi miejsce poddane laserowi. Bardzo dobry efekt ten zabieg daje.

Gość gość
Ja postawiłam wszystko na jedną kartę i wykonałam zabieg laserem Scarlet Rf w Szczecinie. Nie ukrywam, że to mój największy kompleks te blizny potrądzikowe...bardzo chcę się ich pozbyć. Jak na razie czekam na efekty o których tyle czytałam w internecie. Na te chwilę mogę stwierdzić, że skóra jest na pewno gładsza. Blizny, no cóż może się lekko spłyciły, więc zapewne przede mną jeszcze jeden zabieg.

A napiszesz ile Cię to kosztowało? To nas tutaj chyba najbardziej ciekawi.

Gość gość
Za zabieg Scralet za całą twarz zapłaciłam 2500 zł. Nie ukrywam, że jest dość kosztowny, ale kolejny zabieg chciałabym powtórzyć w lipcu. Od pierwszego właśnie minął równy miesiąc.

Gość gość
Ja również nie żałuję, że zainwestowałam w laserowe usunięcie blizn w Klinice Sfera, http://klinikasfera.pl. To jest dla mnie duża zmiana, zupełnie nowa twarz w pewnym sensie. Blizny miałam naprawdę okropne :(

Gość Garris
Ja od lat męczę sie z problemem nawracającego trądziku i mam sporo blizn których nie mogę sie pozbyć :( Słyszałam duzo dobrego o zabiegach laserowych które mają usuwać te blizny, polecono mi http://dermasolution.pl/ - czy ktoś może się wypowiedzieć na ten temat?

Gość atmosferka930
Cena zależna jest od lasera, jaki będzie używany. Z tego, co się orientuję najtańszy jest IPL. Ja miałam nim wykonywany zabieg w krakowskim scm estetic i powiem szczerze, że efekty są dobre. Zmiany nie zniknęły w 100%, ale są zredukowane i niewidoczne na pierwszy rzut oka.

Gość Marti922
Ja nie chcę tu reklamy wprowadzać za bardzo, więc może o ceny to się sama dowiesz jak zadzwonisz, ale Dermedika Kraków ma dosyć przyjazny klientom cennik. I mają dosyć szeroki wybór zabiegów laserowych, więc i w trądziku pomogą.

Gość gość
Zależy jeszcze od zabiegu ile kosztuje, bo niektóre są tańsze, co nie znaczy gorsze a niektóre droższe, co nie znaczy lepsze :P Ja byłam na konsultacji i kosmetyczka radziła mi, że dla mojej cery i problemów z bliznami najlepszy będzie zabieg Geneo+. I faktycznie okazało się, że po serii kilku zabiegów moja twarz zaczęla wyglądać całkowicie inaczej. Bardzo polecam Wam ten zabieg!

Gość gość
Ja też skorzystałam z porady pani kosmetolog na darmowej konsultacji w Clinica Cosmetologica w Sopocie. Doradziła mi zabieg Cellu M6, który cieszy się dużą skutecznością w usuwaniu blizn. Jest to naturalna metoda i widzę po mojej buzi, że wyglądam o wiele lepiej niż wcześniej. Warto było wydać pieniądze :D Wbrew pozorom nie były to takie drogie zabiegi za te pieniądze. W mojej klinice jeszcze była akurat promocja na ten zabieg