Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość małami 2222

novynette - skutecznosc

Polecane posty

Gość małami 2222

pigułki te zawieraja mała ilosc hormonów stad moje pytanie : czy są skuteczne juz po 1 tabletce, mój ginekolog powiedział mi ze w 1 miesiacu ich stosowania trzeba stosowac dotakowe zabezpiecznie, dziewczyny które stosuja novynette jak to było u was czy kochaliscie sie bez zabezpieczenia juz podczas 1 opakowania ?

wszystkie pigułki zabezpieczają od 1 wziętej jesli sie stresujesz dodatkowo sie zabepzieczaj! chodzi o to ze w pierwszym miesiącu najczesciej sa skutki uboczne, wymioty, biegunka itp (mogą nie musza) stąd dla pewnosic dodatkowe zabepzieczenia www.psyche-soma.com

Gość brałam
novynette przez 1,5 roku, nie miałam żadnych stresów, czy zadziałają po 1 bądz po całym opakowaniu. gdy zaczęły się wakacje i częściej przebywałam na słońcu dostałam na ciele brązowych plam. po solarium dostałam krwawienia. teraz przerwałam, bo przygotowuję się do najważniejszej roli w moim życiu

Gość muszka25
Ja brałam 3 lata z przerwani i nie zabezpieczałam sie dodatkowo.zawsze działały od pierwszej tabletki i własnie skonczyłam pierwsze opakowanie po przerwie i jutro powinnam dostac okres :) mam nadzieje że dostane :)

Gość do bralam
jak odlozylas tabletki to plamy zeszly? ja tez mam wlasnie plamy od slonca po tabletkach i chyba musze je odlozyc bo wygladam okropnie :(