Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

intuicja

Dobry ginekolog z Sosnowca

Polecane posty

Dziewczyny, czy znacie jakiegoś dobrego ginekologa z Sosnowca? Czekam na Wasze opinie ;-)

Gość dziewczyna1234
ja znam ale z bytomia

Gość w Sosnowcu
przyjmuje dr Irena Puchaniewicz , polecam

Gość odświeżam -

Gość katasrtofa
niedobrze to świadczy o naszej słuzbie zdrowia

Gość w Dąbrowie Górniczej
dr B.Wróbel (są dwie-siostry) ale Beata jest fajniejsza. Specjalista ginekolog sexuolog i w ogóle dr nauk med...

Gość odświeżam-

Gość odświeżam.

Gość od świe żam

Gość kahhha
polecam dr. Wróbla

Gość wróblów
to jest caly klan doktorski!!!!! co do ich wiedzy i umiejetnosci to bym polemizowala! znam ich od tej drugiej strony - zawodowej!!!! Nie napalajce sie tak na te doktoraty bo doktorat zrobic to nic trudnego i tak naprawde o niczym to nie swaidczy!

Gość z D.G
polecam lek.med z przychodni kolejowe! jest za darmo a czlowiek jest poprostu przesympatyczny!NIGDY NEI SPOTKALAM SIE Z TAK MILYM LEKARZEM!!!! caly tydzien przyjmuje

Gość Bytom
polecam szczerze: Dr n.med. Przemysław Binkiewicz SPECJALISTA GINEKOLOG-POŁOŻNIK-CYTOLOG Bytom ul.Strzelców Bytomskich 9, tel.608010637 Nie tylko świetny ginekolog, ale i człowiek przez wielkie C przyjmuje w piątki od 18:00 do 20:00, z Sosnowca łatwo dojechać, ponoć jest autobus pod sam gabinet, ja dojeżdżam z dalszej miejscowości

Gość masucha
a czy ten lekarz Dr n.med. Przemysław Binkiewicz przyjmuje prywatnie czy przez NFZ?Jesli prywanie to ile koszuje wizyta?

Gość upupuuuuuuuuuuuupppupupuuuu

Gość LIlka1978
Ja zdecydowanie odradzam dr B. Wróbel. Miła za pieniądze, poza tym nagania pacjentki innym lekarzom. Mi kazała zrobić USG 3D, mówiąc że jest bezwzględnie konieczne (koszt 150zł). Od innego lekarza dowiedziałam się, że 3D tak naprawdę nic więcej nie daje niż zwykle USG i służy tylko do tego żeby podejrzeć malucha i ewentualnie uwiecznić go na fotce... . Ceny za wizyty kosmiczne, niby 50 zł, ale prawie zawsze robi USG i trzeba doliczyć jeszcze 30zł. Co do jej fachowości nie mogę powiedzieć czy jest dobra czy nie, ale wiem jedno, dla niej liczy się KASA, KASA i jeszcze raz KASA.

Gość polecam......
Jacek Jackiewicz przyjmuje na Legionow 23 nr tel:) 032 2661853 ( za Palacem Slubow w prawo i potem znowu w prawo w uliczke...)

Gość pacjenta
Zdecydowanie dr Przemysław BINKIEWICZ z Bytomia - gorąco polecam !

Gość binkfan
zdecydowanie polecam dr Przemysława Binkiewicza z Bytomia. Warto do niego iść za każde pieniądze. Komfort psychiczny zapewniony i zna się na tym co robi.

Gość cmonik
Witajcie,przyłanczam się do tej nie za doberj opini na temat Pań dr Wróbel.Chodziłam do dr Beaty i po za tym,że pozbyłam się kasy nie zyskałąm nic a wręcz straciłam i to pierwszą ciążę!(taka fachowa opieka).Polecam za to gorąco Panią Dr. Barbarę Stańczyk-Warmuzińską. Prowadzi obecnie moją 3 ciążę.Jest przesympatyczna,kieruje na wszelkie badanie(za darmo!) i przede wszystkim dba o swoje pacjętki.Uważam,że to dobry lekarz(również z zasłyszanych opini).

Gość okolica
A z okolic może być?

Gość Olaj
A ja dodaję kolejny punkt dr Binkiewiczowi. Prowadzi moją ciążę prawie od samego początku :) Jestem zadowolona. Jest bardzo przyjemny i pomocny. Przyjmuje też w Gliwicach na ul. Plebańskiej koło rynku. Było pytanie o cenę wizyty - 100 zł (przyjmuje prywatnie i wcale mnie to nie dziwi). Śmiało dziewczyny!

Gość roode
najlepszy jakiego znam w Sc to dr. Ficenes:) przyjmuje prywatnie w swoim wlasnym mieszkaniu na Al. Zwyciestwa. Jest drogi bo bierze 100 za wizyte, ale mysle ze czasami warto zaplacic wiecej i odczuwac full komfort po wizycie;) pozdrawiam

Gość mamuśka Mikuśka
Ooo to Ficek już bierze 100zł .za wizytę :D:D jeszcze dwa lata temu brał 70zł. Ja chodziłam do Niego w ciąży i wcale nie uważam ,że taki wspaniały. Kasa,kasa i kasa :(

Gość Monia S-c
hejo moze ficenes kasa kasa ale ktory gin nie??? zreszta ja nie odczulam na portwelu jakos tego bo chodze do nioego na nfz kossaka środula przychodnia POLECAMMMMMMMMM cyto w tydzien wyniki dokladnie milo sympatycznie!!!!!!!!!!!!!!!!!!! wyleczona nadrzerka!!!!!! za 250zl...zamrazanie w sumie tylko tyle mu zaplacilam:D a ogolne tlumy w przychodni i chwala go ja nie ide jusz do innego:P mowcie co chcecie samo badanie super dokladnie i delikatne---i przedewszystkim w gadce nie zadne szybko szybko tylko konkretne odpowiedzi na wszystkie pytania!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość mitix
witam. Mam pytanie czy ktoś wie gdzie przyjmuje dr wróbel, ale na kasę chorych .bardzo mi zależy