Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dagmara30

kto rodzil w sosnowcu w 1

Polecane posty

ja rodziłam w zeszłym roku w lipcu:) Pytaj;)

Gość a ja plecam
szpital nr 2 przyjazny matce i dziecku.

czesc dziewczyny dzieki bardzo ze sie odezwalyscie.chcialam zapytac jakie macie wspomnienia z pobytu i opieki w tym szpitalu.ja rodzilam w listopadzie i uwazam jest to najgorszy szpital w calym woj.slaskim.

ja rodziłam ubiegłego lata i był wtedy remont w dwójce, więc ruch był straszny i do głowy by mi nigdy nie przyszło, ze tyle jest porodów w Sosnowcu:D:D:D Nie było to jakieś traumatyczne przeżycie, bo rodziłam na sali do porodów rodzinnych (fatalne łóżka - zreszta takie jak na ogólnej porodówce), a potem byłam w dwuosobowej sali, z tym, ze kobieta, z którą tę salę dzieliłam, miała problem z karmieniem maluszka i w ciągu trzech nocy tylko jedna pielęgniarka podeszła do niej z sercem, inne krzyczały, co tez ona robi dziecku, ze ono się tak \"drze\":O:( No i oczywiście kazały jej karmić naturalnie, a ona, tak jak zwykle na poczatku miała mało pokarmu:o W końcu uparła się, ze będzie go dokarmiać i postawiła na swoim;) No i w związku z tym remontem dwójki byłam tak tylko trzy dni, anie pięć, jak mają w zwyczaju:) Ale nie polecam szczególnie tego szpitala:o Mimo, ze ja miałam szczęście, bo nie potrzebowałam pomocy personelu w czasie połogu:o Acha, zapomniałam, ze na łóżkach, pod prześcieradłami były worki, takie jak na śmieci i jak dla mnie koszmar, bo jeszcze było gorąco i przy dłuższym pobycie bez odparzeń w wiadomym miejscu pewnie by się nie obyło:o

dzieki aya.ja wiem duzo o pomocy lekarzy i pielegniarek trafilam na super polozna ale tylko jedna na caly oddzial.moj porod trwal 17 godz.i gdyby nie pomoc poloznej moja corka nie bylaby tera z nami,a lekarz ktory byl wtedy na dyzurze poszedl spac.jak bedziesz chciala sie skontaktowac podaje moj nr.gg8196975

w sumie lekarz tez przyszedł już po wszystkim, zeby mnie zszyć, na zywca w dodatku, bo stwierdził, ze znieczuleniem boli tak samo Zaręczam, ze nie tak samo, bo po pierwszym porodzie byłam szyta w znieczuleniu i nikt mnie nie pytał, czy je chcę, tylko widocznie w tamtym szpitalu są inne zwyczaje:o Ja mam gadu gadu tylko w domu, a najczęściej zaglądam na kafe w pracy, bo w domu wiadomo czym jestem zajęta:) Ale jakby co to mój nr: 6702887 :)

witaj aya.mnie tez lekarz szyl na zywca a oprocz tego bylam lyzeczkowana mialam zalozone 21 szwow.przed porodem nie zrobiono mi usg aby sprawdzic jakie jest ulozenie,bole parte mialam przez 3 godz.a lekarz nawet nie raczyl sprawdzic tetna dziecka corka gdy juz sie urodzila dostala 3 pkt.apgar/.zaznaczam ze byl to porod rodzinny./ i zostala przewieziona na oiom do chorzowa.na szczescie dla tego lekarza wszystko jest teraz ok.ale przestrzegam wszystkie przyszle mamy przed tym szpitalem.pozdrawiam

Gość klika
witam, ja wprawdzie nie rodzilam w tym szpitalu, ale lezalam na oddzilae z ciezarnymi , nigdy nikomu nie bede go polecac, widzialam i rozmawialam z kobietami po porodach, szkoda slow, ehhhh, pozdrawiam

Jejku, Dagmara, strasznie współczuję: te 21 szwów sobie nie wyobrażam na żywca:o:( Czy nie zemdlałaś z bólu??? Rzeźnik jakiś to musiał być, albo sadysta:( Całe szczęście, ze Twoja córunia mimo wszystko jest zdrowa wbrew tej \"pomocy\" lekarskiej w czasie porodu:o

witajcie dziewczyny.z bolu nie zemdlalam bo po takim porodzie co 10minut tracilam przytomnosc i eiele z tego wszystkiego nie pamietalam.dopiero siostra ktora tam byla wszystko mi opowiedziala.a wracajac do SADYSTY to mial nazwisko na T...... i w tym czasie jak moja corka sie dusila a ja blagalam o pomoc on siedzial na fotelu na przeciwko mnie i patrzyl jak na swinie ktora polozna co chwile nacinala zeby dziecko sie nie udusilo.mowie wam dziewczyny MASAKRA!!!!

:) Wprawdzie nie wiem, o jakie nazwisko chodzi, ale na pewno nie pójdę nigdy do ginekologa, którego nazwisko zaczyna się na T.. Psychol jakiś to był chyba:( Ja ciągle chodzę do lekarki, która prowadziła moją drugą ciążę i ona pracuje wprawdzie w jedynce, ale jest jakaś inna niż te oszołomy:) Dagmara, aj ak ma na imie Twoja Niunia?

Ładnie:) Ja mam Mateusza (5 lat) i roczną Julkę:) A w którym szpitalu rodziłaś Żanetkę w takim razie? Bo chyba nie w Sosnowcu, co? Ja Mateusz rodziłam w Katowicach _ Bogucicach i ten szpital mogę z czystym sumieniem polecić;)

zanetke rodzilam w czeladzi ale od lipca 2004 oddzial zostal zamkniety i przeniesiony do bedzina