Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kalibracja

Nerwy w ciazy

Polecane posty

Gość Kalibracja

Witam, powiedzcie mi kochane ciezarowki,czy Wy tez jestescie takie nerwowe? Ja wsciekam sie o byle co, denerwuje mnie wszystko i wszyscy. Najchetniej zaszylabym sie w mysiej dziurze i przeczekala to wszystko. Maz niby to rozumie, ale tez juz traci cierpliwosc, jak tak dalej pojdzie,to zniechece do siebie wszystkich. Poza tym - zapachy, a raczej smrody. Dym z papierosow tak mnie drazni,ze wyczuwam go z kilometra. Czy to ze mna jest cos nie tak,czy inne tez tak macie ? Pozdrowionka dla wszystkich przyszlych mam :) http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20720;101/st/20060308/dt/7/k/823b/preg.png

Mam dokładnie to samo.Z chęcią bym się z nikim nie widziała,bo wszystko mnie drażni.Dziwię się,że mój facet to wszystko wytrzymuje.Ale to ponoć normalne i napewno przejdzie,hormony wariują :-)

Gość MaMa21
znam to doskonale :) jak bylam w ciazy tez byle co mnie denerwowalo a szczegolnie uwagi ze brzuch juz widac,ze duzy [WCALE NIE MIALAM DUZEGO} a dotykanie brzucha kompletnie mnie wytracalo z rownowagi i konczylo sie klotnia.Mysle ze to dlatego ze chlopak ktoremu tak ufalam i bezgranicznie kochalam zostawil mnie

Gość znak zapytania
a powiedzcie mi proszę czy nie mając żadnych objawów ciązów, tylko zaparcia i duzy brzuch jest możliwośc ze jestem w ciązy, jak wam sie powiększaly brzuszki, ja ise straszliwie boje, a to z humiorkami to kurcze też pasuje, noramlnie koszmar, ale czaem mi sie zdarzało juz tak, ....

Gość ha ha ha ha

Gość gość
Tak i to i tak jak by i to nie i może że i tak jak by że oni kto tym że jak on .