Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam pytanie do mam

wstap kazda odpowiedz mamy jest wazna dla mnie

Polecane posty

Gość mam pytanie do mam

czy są tu jakies kobietki które wpadły pomimo brania tabl? mam wrazenie ze jestem w ciązy mimo ze biore tabl, jzu od tygodnia budze sie calal mokra mam podwyzszona temp ,duzo jem nie wiem jzu czy myslec czy to skutek uboczny tabl, wiem ze te krwawienie bo występuje w przerwie 7dmio dniowej moze byc takze gdy sie juz zajdzie w ciaze😭 prosze o wypowiedzi i informacje pierwszych oznak ciazy....

Gość mam pytanie do mam
podnosze

Gość kobitka jak wszystkie
w ciążę mimo brania tabletek mozesz zajść jedynie gdy: 1.pominęłaś tabletkę 2.wymiotowałaś lub miałąś biegunke w ciągu 4 godz. od przyjęcia 3.brałąś jednoczesnie jakieś antybiotyki 4.przyjmowałas preparaty z dziurawcem. ...inaczej nie ma szans---dziewczyno, nie daj się zwariować.

przez ostatnie 2 tygodnie przezywalam takie schizy jak ty....masa skutkow ubocznych przy braniu tabletek, czesto podobnych do pierwszych oznak ciazy (lacznie z mdlosciami)... no!! w ciazy nie jestem....ale moj gin postanowil zmienic mi tabletki na inne... a wiec...do lekarza... a co do reszty....popieram przedmowczynie...pomimo wszystkiego...jednak dzialaja :D :D :D

Gość mam pytanie do mam
bralam antybiotyki na pęcherz -furagin :O a to budzenie się cala mokra , nei wiem co się dzieje i jescze ten wieczny głód dziekuje za odpowiedz

Gość kobitka jak wszystkie
Furagin chyba nie ma działań anty-anty...Krwawienie występuje BARDZO RZADKO, KIEDY JUŻ JESTEŚ W CIĄŻY...Budzisz się mokra, bo to nerwy, głód też z tego powodu. Nie sądzę,zebyś miałą powody do paniki :-)

Gość Ja...
urodziłam Dzidziusia w maju, mimo brania cilestu. Zawsze istnieje jakaś nikła szansa, przy żadnym środku wskaźnik Pearla nie wynosi 100%. Zorientowałam się jak byłam w 6 tygodniu, i do tego czasau brałsm cilest. Ale Mały zdrowy i kochany, choć na początku to była totalna załamka. Dodam, że tabletki brałam regularnie co do minuty, nie zatrułam się niczym i ...

Gość mam pytanie do mam
dzięki dobre duszyczki lece juz p🖐️

Gość ja uwazam
ze to ciekawy temat i powinno tu byc wiecej opiny:) chodzby dla potwierdzania faktów i uspakajanie sibie nawzajem:)

Gość furagin to lek
ziolowy a nie antybiotyk! sprzedaja go bez recepty, wiem bo sama czesto buore ;)

Gość Ania 26
Ja jestem w ciazy, a mimo to lekarz przepisal mi furagin, bo mialam jakies bakterie w moczu, wiec podejrzewam ze to lek nieszkodliwy i na pewno nie zmienia dzialania tabletek anty.

Moje dwie znajome pomimo brania tabletek zaszły w ciążę. Radzę Ci jak najszybciej zrobić test lub zgłosić się do lekarza. Namawiam bo wiem, że będąc w ciąży i biorąć tabletki anty możesz wywołać poronienie. Zrób test!!!!!!

Gość A od kiedy pot w nocy jest
objawem ciazy?? Predzej jest to objaw nerwicy wywolanej panicznym strachem przed ciaza.

Gość mam pytanie do mam
oo widze ze są nowe wypowiedzi:) tylko toche smutne:(:O panicznie sie boje postanowilalm juz ze w tym tygodniu ide na badanie do gina , caly czas sie ze mnie leje pot:( wzielam się za sprzątanie . przerazają mnei wypowiedzi ze kobiety mimo regularnego brania tabl wpadają i to nie tylko tu o tym piszą bo na topiku antykoncepcja,itp tez o tym piszą :(

Gość mam pytanie do mam

Gość .. . . . .
prosze o więcej wypowiedzi

Znasz osobiscie kogos kto wpadl na tabletach. Ja mam prawie 30 lat i znam mnostwo osob ktore biora tablety i zadna nie wpadla.

Gość mam pytanie do mam
osobiscie nei znam tej dziewczyny ale jest z mojego miasta i slyszlalm tylko ze bierze tabl a teraz smiaga z wozkiem w wieku 16 lat:/ a schizy narobily mi jesczze wypowiedzi osób ktore pisza ze w wieku 17 stu lat cykl neie jst jescze taki regularny i tabl moga nie miec pożadanego dzialania( no a jak czytam ze jakas wpadla to mi sie przewraca w żołądku:(:

Gość chyba ginekolog
ktory ci je przepisal lepiej wie czy sa dla ciebie odpowiedznie niz jakies niedoinformowane kolezanki 😠

Weidz sobie na byle ktory topik o tabletach. dziewczyny w ogole nie znaja sie na mechanizmie dzialania tablet, przedluzaja przerwy, zapominaja i popelniaja mnostwo bledow. I potem sie dziwic, ze sa wpadki. Dlatego dziewczyny 17 letnie moze czesciej wpadaja bo czasami nie sa zbyt odpowiedzialne.

Gość mam pytanie do mam
dzięki za wypowiedzi , ale wiecie wpadki i taks ie zdazają i kazda z nas o tym wie 🖐️

no zdazaj sie, ale np. teraz slyszalam o dziewczynie ktora wpadla (miala 17 lat) na talbetach. dlaczego?? bo rzygala pare razy w pierwszym tygodniu brania i nie pomyslala, ze wymioty w godzine po wzieciu talbety moze oslabic jej dzialanie. ale brala regularnie, co do minuty.