Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

rosel

ANTYKONCEPCJA BEZ WIEDZY RODZICÓW

Polecane posty

jestem z moim chlopakiem rok.Ostatnio zaczelismy planowac współżycie.Chcemy przeżyć ze sobą swój \"pierwszy raz\".Ja jednak najpierw chce na 100% zabezpieczyć się przed ciążą.Planuje wybrać się do ginekologa po tabletki antykoncepcyjne.Jest tylko jeden problem w moim domu sex zawsze był tematem tabu.Czy jest duże prawdopodobieństwo iż moi rodzice prędzej czy pózniej dowiedzą się że zażywam tabletki(konieczność informowania lekarza rodzinnego podczas choroby itp.). Jak sądzicie??

Gość Abigirl
Kochana... A ile masz lat? Po co masz informowac o tym fakcie rodzicow? Jesli kiedys bedziesz chora np. na grype to przeciez i tak nie wchodzisz do gabinetu lekarza rodzinnego z mama, tata, tylko sama, prawda? Wg mnie niepotrzebnie sie stresujesz... Ja takze planowalam ze swoim partnerem wspolzycie. Zabezpieczalam sie tabletkami, tak jest do dzis. Dla komfortu mielismy jeszcze gumki. Chcialam byc w 100% zabezpieczona - dostalam sie na wymarzone studia - nie moglabym pozwolic sobie na wpadke.... Ale przeciez wszystko zalezy od Was. Kochanie, idz spokojnie do ginekologa i nie stresuj sie. A rodzice predzej czy pozniej zauwaza, ze jestes inna, piekniejsza... Pozdrawiam :)

Rodzice powinni byc dumni że mają taką świadomoą córkę.Ja zaczełam brać pigułki jak miała 16 lat i nic moim nie mówiłam a mam teraz 22

Gość na na
pięknieje się od stosunków??????????:)

Gość kolczyk w języku
przestan dawac wszedzie ten sam topik!! przeciez wiadomo ze nastolatki biora tabl bez wiedzy rodziców😠 a ginekolog wypisuje je bez problemu!