Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Biała Dama 20

Jak dlugo wchlania sie tabletka anty???

Polecane posty

Gość Biała Dama 20

No wlasnie jak dlugo wchlania sie zawartosc tabletki anty do organizmu? tzn po jakim czasie od przyjecia tabletki moga wystapic wymioty lub biegunka bez zmniejszenia poziomu zabezpieczenia? (jakby co to nie mam tego w ulotce) z gory dzieki

Gość Biała Dama 20
bardziej 4 czy 5h ???

Gość 3 4 h
masz to w ulotce.

ja mam info ze 4 i nigdy nie slyszalalm inaczej:) moja rada zaawsze bierz przed snem i jest szansa ze przspisz wszytko:P🖐️

Gość Biała Dama 20
kurcze bo mam maly problem:/ wymiotowalam po ponad 6 godzinach:/ Myslicie ze mam sie czym przejmowac?

jesli po 6 godzinach to nei masz co sie martwic ale jak jestem zeschizowaną dziewczynką i zabezpieczalalbym się 7 dni:P pozdro

mialo byc ze ja jestem zeschowana i zabezpieczalalbym sie dla świętego spokoju :P(gumeczką:)

Gość Biała Dama 20
Czyli maksymalnie tabletka wchlania sie 4 godziny tak?

Gość Biała Dama 20
aha jeszczejedno czy tabletki + przerywany to dobre zabezpieczenie przed niechciana ciaza?

Gość zagwozdka
Same tabletki:) moje znajome tyle biorą, ale BIORĄ i jak mówię o takim czymś to każda parska smiechem:) Przed wypisaniem powinno sie robic nie tylko badania, ale i testy na inteligencję;) Co do wchłaniania, topisze na ulotce. Ale tak do 4 h:) Poza tym kobieta przez całe życie ma podobna diete, je toco jadła 2-3lata do tyłu. Zatem w takie banialuki, że tyle lat się tabletka wchłaniała, a prowadziła taki sam tryb zycia i diety jak teraz, i teraz akurat się nie whcłonęła. Oj baby nie pokazujcie swojej głupoty bo wstyd naprawde:) Wam sie wydaje, ze facetowi wsyztsko wcisnienie, kazda teorie i ideolgie, ale nie kobietom, ktore znaja i wiedza:)

Hej dziecwyzny mam pytanie ... codziennie od 2 miesiescy mam rzadką kupkę - myślę że spodowodane jest to stresem maturalnym oraz jedzieniem ciagel jogurtow activia i owocow - chyba musze diete zmienic nigdy sie tym nie przejmowalam nawet cieszylam ze mam dobr aprzemiane materii . Zaczelam brac 1 opakowanie Diane 35 wzielam w 1 dzien okresu i po 8 tabletce wspolzylam z chlopakiem i czy ta rzadka kupka mogla wplynac na dzialanie tabletek? dodam ze robie ją 1 lub czasem 2 razy dziennie wiec to chyba nie biegunka...