Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mimiii

Sennik..... pomoge

Polecane posty

Gość kasiunia0000
hej prosze o interpretacje mojego snu bede wdzieczna!! mnie sie snilo wczoraj ze" bylam w pracy zblizal sie koniec dnia" i wiedzialam ze "ktos czeka na mnie na zewnatrz" a gdy wyszlam z pracy podjechal "samochod" z z niego wyszedl" blady facet" ale juz tak "przystojny" ze szok i w tym snie mimo tego ze ja go nie znalam toi bylam w nim "zakochana' "rozmawialismy" ale nie wiem o czym i zaczelismy sie "calowac" to bylo nie ziemskie i wtedy odsunal twarz "usmiechnal sie i mial kly" to byl "wampir" jaki stylko te kly tez jakies inne byly i wtedy zaczelam sie "bronic" by mnie w szyje nie ugryzl sprowadzilam go do partetu myslac ze bede bezpieczn aale uzarl mnie w zewnetrzna strone "uda" "bol" byl niesamowity ale juz wtedy "nie moglam sie bronic" stalam bezradnie strasznie bolalo ale po chwili to bylo nawet "przyjemne" lekko sie przebudzilam i czulam ten bol jakby to byla rzeczywistosc ale zamknelam oczy i dalej snilam on przestal gryzc krwi nie bylo widac wcale patrzylam na niego "a on stawal sie coraz bardziej idealny bylam pochlonieta miloscia do niego" mimo ze mnie ugryzl sen byl tak realistyczny jak sie obudzilam to zalowalam ze nie snie dalej...

Gość niewyspana....
Proszę o szybką interpretację tego snu.... Śniło mi się,że byłam u rodziców w domu, a tam działy się różne dziwne rzeczy.. Czuć było obecność ducha... otwierały się same drzwi coś stukało itp.... Co to może znaczyć??

Gość Maru
a mi się śniło że mój kot mi ucieka i ja go gonię :C to coś oznacza?!

Śniło mi się że odbyłam stosunek z bardzo bogatym i dość przystojnym facetem w jego willi, po stosunku kiedy rozmawialismy powiedzialam mu, że na nic nie licze bo widac bylo ze on również, a potem okazalo się że ten stosunek był moim pierwszym ?? O co konkretnie chodzi w tym śnie?

Gość rabbit junk
mi się śniło, ze mam małe dziecko (a wcale tego nie pragnę, wręcz przeciwnie)

Gość martekk

Ja lubię sobie różne pierdoły poczytać w sieci i tak między innymi trafiłam na sennik http://www.arpegio.pl/sennik.htm. Oczywiście z przymrużeniem oka, ale czasami dla zabawy po tym jak się w stanie będzie można sobie coś takiego poczytać.