Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mimiii

Sennik..... pomoge

Polecane posty

Hej ... mam fajna ksiazke która tłumaczy dobrze sny ... mi przynajmniej sie wszystko zgadza, nie bede was okłamywac ze jestesm jakas wrózką ... i nie jestem pewna czy wszystkie sny ta ksiazka odczyta ... mozecie spróbowac :)

Gość brownEyes
przez caą noc śniły mi się koty! nie dotykałam ich tylko na nie patrzyłam przeważnie czarne ale brazowe tez były.pozdrawiam

BrownEyes- Onaczacza cudzołoznika , poniewaz kocór jest złodziejem ptaków , czyli rozumujac uwazaj na faceta...albo ktos z rodziny

Gość a mnie
a mnie ostatnio snil sie samolot, lotnisko wycieczka w gory i winda:) co to oznacza

Samolot-Czerwony samolot symbolizuje zwiazek z seksem , niezaleznie od koloru , samoloty symbolizuja strach, który nalezy zrozumiec jako ostrzezenie duszy przed nadmiernie wesołym trybem zycia

Penelope- Wilk wskazuje na to , co w człowieku nieposkromione , na własne\" ja \" , z którym pozostaje w nieustannej walce , i na stan napięcia duszy. Sny o wilkach powinny skłonic sniacego do dojscia do ładu z samym sobą .aha i wodok wilka oznacza ze Tobie ktos źle zyczy ... uwazaj!!!!!!!

we śnie uprowadzili mnie kosmici... :-0 (to nie ściema, naprawdę! )

szarak - sorki ale tu nic nie ma o tym - moze cosik znajdziewsz w necie , ja tylko pisze co jest w ksiazce:)

Sniły mi tonące koty. Patrzyłam na nie z okna i nic nie mogłam zrobić. Co to znaczy?

Szkotka- ytoniecie lub ujrzenie tonących wyraza strate czegos , co wydawało sie wartosciowe. Potrzeba więcej uwagi w przyszłosci , by nie popełnic podobnych łedów . Tylko ucząc sie na własnych błędach , mozna osiągnąc dobrobyt i powazanie

A ja w moim śnie znowu dostałam list od mojego wielkiego niespełnienia sprzed lat :-) A wczoraj śniłam ślub mężczyzny, który już jest żonaty, co jest jego jedyną obiektywną wadą ;-) To był jego ślub z obecną żoną. W jakimś zamczysku. Co podpowiada Twój sennik, mimiii? Z góry dziękuję :-)

Carrie - sny o zebach sa jednoznacznie erotyczne . Utrata zęba to utrata energii i w szczególnych wypadkach zagrozenie ...zeby sniace sie młodym dziewczyna , oznacza utrate dziewictwa:) lub opory w miłosci , żeby wypadajace we snie moga symboliwowac poczucie winy w miłosci ... ale zeby oznaczaja tez nadchodzace niebezpieczenstwo!!!!!!!!!!

Gość BeataK
Witaj mimiii, a mi dzisiaj śniła się operacja plastyczna twarzy :-) I dodam, że nie byłam z niej specjalnie zadowolona...

Hypnosya- list oznacza duze zainteresowanie czyms, jakies wiadomosci ... (chyba chodzi o plotki) o slubie nic nie pisze

Gość ppmmll
hej.ja malo pamietam swoje sny,ale jesli juz to sa bardzo charakterystyczne.np sni mi sie moja twarz z otwartą buzią w niej pełno krwi i wypadajace zęby .krwew jest wszedzie na twarzy na ramionach ,dookola,białe zeby tez. przewaznie po tym snie coś sie wydaza ,co? -sprawdz moze sie sprawdzi....pozdro

BeataK- w celu przywrócenia równowagi duchowej niezbędna jest decydyjca zmiana stylu zycia.... ( tu nie chodzi o kosciół) :)

Gość BeataK
Dzięki mimii :-) Coś w tym jest... Pozdrawiam

ppmmll- wyzej napisałam o żebach przeczytaj to ( niebezpieczenstwo) Krew - symbol duchowych ran , do ktorych ty sie nie chcesz przyznac , Krew płynąca z własnej rany oznacza upokorzenie przez kogos .Krew plynaca z ran u innych wskazuje , ze jest sie na najlepszej drodze do zadawania im bólu!

Gość dumka
A ja mam bardzo często :O sny o II wojnie światowej :O Ostatnio śniło mi się, że byłam ze swoją najlepszą przyjaciółką w komorze gazowej w Oświęcimiu :O wiedziałam, że za chwilę umrzemy, ściskałam J. za rękę i mówiłam, żeby się nie martwiła, bo to na pewno długo nie potrwa i za chwilę się spotkamy. Najgorsze było to, że WSZYSTKO dokładnie czułam, tzn. przerażający, paraliżujący strach i świadomość, że ja naprawdę za chwilę umrę... i to oczekiwanie na ból i śmierć... :O Zawsze jest sytuacja zagrażająca mojemu życiu, a czasami jeszcze komuś z moich bliskich. Nienawidzę tych snów!

Gość kolakao
mnie sie dzis snilo ze zostalam pogryziona przez psa a w miejscu ugryzienia powstal tatuaz co to moze znaczyc ?

Dumka - jezeli nie jest to sen wspomnieniowy , czyli nie byłas na ten wojnie na prawde:) wówczas wopjna wyraza strzach przed wciagnieciem w cos sniacego wbrew jego woli . czesto stawia sie znak róznosci miedzy wojna a trudna sytuacja sniacego ...czyli Twoja:) Smierc sny o smierci nigdy nie zapowiadaja prawdziwej smierci , sygnalizuja tylko ze trezba w duszy zachowac cos przy zyciu , to tez oznacza unikniecie niebezpieczenstwa

Gość Migulla
a co oznacza pędzące stado koni??? wokół mnie, dodam....

kolakao- psy które gryza i szczekaja , pstrzegaja przed kims , kto pragnie zaszkodzic Tobie !!!!!!!

Migulla- Wyraza pierwotna witalnosc człowieka, to co kobiece i matczyne otraz to co meskie i duchowe .Kon uciekajacy zapowiada strach przed utrata witalnosci i potencji:) hehe nie wiem czy jestes dziewczyna czy chłopakiem ale jak chłopak to uwazaj:) .Zachowaj tez spokój w danej sytuacji jaka ci sie przydazy

Gość dumka
Dobra, to jeszcze jeden, a co! :) Śniło mi się, że byłam u swojego chłopaka w domu (a rzadko tam bywam ze względu na jego rodzinę... :O) i położyłam się spać. Co dziwniejsze- obok siedział jego ojciec i czytał gazetę, a ja w ogóle nie byłam tym skrępowana (kiedy u nich jestem wstydzę się iść nawet do łazienki... a tu taka sielanka ;) ). W pewnym momencie spadłam z tego łożka, a pan K. wziął mnie na ręce i położył. Za chwilę pojawił się mój P., położył obok mnie i zaczęliśmy się wygłupiać- co normalnie, w relanej sytuacji, nigdy, przenigdy nie miałoby miejsca i to przy jego rodzicach. Akcja przenosi się do mojego pokoju: siedzimy z P. u mnie na łożku, jestem przeszczęśliwa, bo sprawdzamy, ile powinna ważyć kobieta w 5 tygodniu ciąży, czyli ja. Po obudzeniu jestem zdziwiona, bo stało się to, co realnie nie nastąpiło i nie wiem, czy kiedykolwiek nastąpi: on w końcu do mnie przyjechał (po roku!), będziemy mieli dziecko, co jego bardzo cieszy (realnie nie wyobraża sobie tego i nie chce), ja jestem akceptowana przez jego rodzinę (no, przynajmniej przez ojca).