Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Katek

WIELKA NIELECZONA NADŻERKApomocy i doberj rady!

Polecane posty

Gość Katek

Od kilku lat wiedziała że mam nadżerkę.Po części z tchórzostwa, a poczęści przez indolencję i chciwość naszych zacnych polskich ginekologów, zostawiałam ten temat zawsze po poczynieniu jakiegoś jednego pozornego kroku w stronę leczenia.I tak co lekarz to inna opinia.powaznie dziewczyny trafiałam do takich dziwaków, konowałów albo frustratów, że każda kolejan wizyta była dla mnie nie lada stresem.Zaczęłam się bać, i uciekałam skutecznie myslami od tego problemu.Rok temu trafiłam do lekarza w przychodni na Nowym Dworze we Wocławiu- był to obleśny ham traktujący kobiety przedmiotowo,zaczął się na mne wydzierać i mówic że teraz to tylko pozostaje krio terapia i to co najmniej 3X bo taka wielka nadżerka- oczywiście u niego na prywatnej praktyce 3X po 250 zł!nie będę wdawać się w traumatyczny opis przebiegu całej wizyty ale to był koszmar! Potem zwariowana lekarka co pokazywała mi w lusterku strzępki mojej błony dziewiczej i mówiła że cudowny Solkogyn załatwi sprawę....oczyiście 80 zł za ampułkę.A lekarz w Legnicy powiedziała że jedyną skuteczną terapia jest wypalanka...do tego wszyskiego nasłuchałam się opowieści koleżanek i kobiet w róznym wieku, prześmiewczych opwieści studentów medycyny........czytałam dużo.JESTEM W KROPCE.........PROSZĘ O RZETELNĄ POMOC I RADĘ.pozdrawiam Was dziewczyny

Gość Eliss
Jak najszybciej zorientuj sie gdzie w Twojej okolicy jest jakis mozliwy ginekolog - moze sprawdz na liscie dobrych ginekologów na forum gazety.pl albo popytaj ludzi. I przede wszystkim poddaj sie zabiegowi usuniecia tej nadzerki ( wypalanie - lekarz smaruje specjalnym kwasem - bezbolesne) - szczególnie, ze napisałaś ze jest duza. NIELECZONA NADŻERKA TO POCZĄTEK NOWOTWORÓW W MACICY.

Gość danka1111111111
do jakich lekarzy TY chodzisz? ........ a wiec teraz sluchaj co powinnas zrobic i lepiej potraktuj to powaznie, mowie z doswiadczenia......po 1. idz do ginekologa, który okresli Ci , który to ejst stopien nadzerki (a wiec cytologia) , jesli bedzie stopien 3. lekarz powinien Ci pobrac wycinek (przy 3 stopniu jest to konieczne) , po wycinku stwierdza sie, czy nie ma dysplazji, czyli zmian , które moga sie przeksztalcic w komorki rakotworcze.....jesli sie tak nie stanie lekarz zrobi Ci zamrazanie w gabinecie - nie ejst to bolesny zabieg lecz troszke nieprzyjemny....... a wiec moja droga - jak najszybciej do lekarza, nic sie nie martw, wszytsko bedzie dobrze!!!! pozdrawiam :)

Gość Aniaaaa21
ja tez mialm z tym problem..po ciazy mozna stosowac zamrazaie lub wypalanie elektryczne, przed- wypalanie chemiczne- ja milam takie 3 zabiegi, w sumie bezbolesne i jest si:)