Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość południowa_gwiazda

pytanie do tych co znaja odpowiedz

Polecane posty

Gość południowa_gwiazda

Planujemy z partnerem rozpocząć wspóżycie,ja jednak mam pewne obawy.Jestem teraz w trakcie okresu myśle że to potrwa jeszcze jakieś dwa dni.Czy odrazu po skończonej miesiączce moge rozpocząć wspóżycie?I Boje sie popełnić błąd. z góry dziękuje za odpowiedz(jakąkolwiek)

Gość mimisssss
Zalezy czy chcecie kochac sie bez zabespieczenia czy moze z gumka.Jesli bedziecie zabezpieczeni to nie ma przeciwskazan gorzej jesli chcecie bez ....to moze gorazic nie chciana ciaza.

Gość południowa_gwiazda
nie no z gumką oczywiście jeszcze nie biore żadnych tabletek ale mam taki zamiar.Obawiam sie co może być gdy gumka jednak pęknie...można jakoś temu zapobiec?

Gość to może lepiej
idź do lekarza po tabletki będziesz czuła się pewnie.Bo po co potem martwić się jak np gumka pęknie????

Gość oj nie ma to jak pewnosc
z tableteczkami :D

Gość południowa_gwiazda
tak tylko mój boy frend mówi "JUŻ" i nie wiem czy zdąże iść do ginekologa...Chyba go wkurza już to że ciągle coś mi nie pasi ale to moja wina że wole najpierw pomyśleć o wszystkim??

ale nie ma po co isc do igina skoro jest juz w trakcie okresu, bot abletki bierze sie od 1-wszego dnia okresu, wiec z seksem musialibyscie sie wstrzymac jeszcze miesiac. kupcie gumki i ewentualnie np globulki plemnikobojcze i powinno byc okej ;)

Gość południowa_gwiazda
globulki plemnikobójcze:) zapamiętam:) jak nie będzie ok to pamietaj-znajde cie i będziesz bawić moje dzieci:D

No wiesz..on mówi JUŻ, ale to nie on potem będzie wychowywał dzieciaczka. Idź do ginekologa, odczekaj miesiąc do następnej miesiączki i wszystko będzie ok.

uuups.. to bedzie na mnie ;) ?? to zeby zminimalizowac ryzyko przeczytaj gdzies, np . na stronie durexa czy pepino jak sie prawidlowo zaklada gumki - bo prawidlowo zalozona zmniejsza ryzyko spadku i pekniecia ;)

Gość gość
Kuta+fon= Kutafon

Gość Cleo1976
To popularny mit, że "po miesiączce ma się dni niepłodne." Owszem, czasami tak jest, ale nie zawsze.O ile nie prowadzi się obserwacji, a cykle mają zawsze więcej, niż 28 dni, za na pewno bezpieczne można uznać tylko 5 pierwszych dni cyklu.Jeśli trafiają Wam się cykle krótsze, pierwsze 3 dni.