Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co z tymi zębami

biała perła- efekt niezadawalający

Polecane posty

Gość lala69
pasty nie polecam, niewygodne aplikatory, pasta wypływa co znacznie uniemożliwia stosowanie żelu, bo zaraz czuje się smak powodujący odruch wymiotny do tego nieprzyjemny zapach, poza tym data ważności jeszcze nie minęła a żel się upłynnił DUŻY MINUS 46ZŁ W PLECY NIE POLECAM.

Gość lala69
AHA I PODRAŻNIA DZIĄSŁA POTEM DŁUGO BOLAŁY MNIE ZĘBY!! ;/

ja narazie uzywam 4 dzien i zobaczymy , nie mam jakis zoltych zebow ale chce miec bialeee co do slinienia to jest masakra juz tyle papieru zaslinionego wywalilam ze hoho narazie ani zeby ani dziasła mi sie nie podraznily jedyne co wczoraj chyba mnie jeden zab zaczol bolec to dzis nie zalozylam aplikatora na dol tak wrazie w

Gość Pan ząbek-
Ja właśnie zaczynam..narazie spróbuję tylko na górę zarzucić..hehe, aż się boję, ale komentarze raczej pozytywne. Dam znać jak nie umrę:-)

Gość lolilalal
ja jestem jakaś dziwna... kupilam tą białą perle dzis.. i janie umiem tego zastosowac na gorze sliny mialam w aplikatorze mnoostwo ?a chyba dojsc tam ne moze?? a na dole wogole mi sie ten aplikator nir trzyma czy ja mam sciskac zeby przez caly czas??

Gość lolilalal
????????????

Gość Natala...
Ja wybielalam zeby u dentysty...Tzn zrobil mi odciski i dostalam zel do domu w strzykwce. Efekt? Zeby biale jak perla! Az nienaturalnie! Ale tak sobie mysle, skoro macie juz odciski z tej bialej perly, to idzcie do dentysty, ktory wybiela ta metoda po sam zel. Jedna strzyawka kosztuje ok 20 zl. Max 2-3 i srzykawki i zabki jak z okladki. Ja przynajmniej mam takie do dzis-a to juz 9 lat jak je wybielilam. Mialam naprawde zoltawe :/ Pozdrawiam

Gość hgjdkforhvbiorjkdfc
mam pytanie- czy stosujac perle mialyscie wszystkie zeby wyleczone?? czy ktos stosowal ja przed lub w trakcie leczenia ubytkow? :)

Gość niebieskie niebo nieziemskiej
wlasnie, czy koniecznie trzeba? co sie stanie jesli nie beda wyleczone?

Gość Wasyl zza dupiaa
nikt ci tutaj nie odpowie nieukuuuuuuuuuu :P

Gość upuuuuuuuuuuuuuuuuuup

Gość gosia66106
ja mam ubytek i stosuje piala perle i nic sie nie dzieje.. od 2 tygodni uzywam tego zelu po 3 razy dziennie i jakos efektu nie widze:/

Gość gosia66106
ja mam ubytek i stosuje piala perle i nic sie nie dzieje.. od 2 tygodni uzywam tego zelu po 3 razy dziennie i jakos efektu nie widze:/

Gość sowa_madra_glowa
zeby to sie wybiela u stomatologa, wszystkim innym a szczegolnie preparatami z allegro typu caramid35% czy jakos tak mozna sobie tylko krzywdy narobic, nieumiejetnie stosowane preparaty wybielajace zmiekczaja szkliwo, wazne jest tez to ze wszystkie te cuda nalezy stosowac na 100% zdrowe zeby, podejrzewam , ze duza czesc z Was kupe lat u dentysty nie byla i nie wie co tak naprawde dziej4e sie w ich buzi,pozdrawaim

Gość sowa_madra_glowa
gratuluje glupoty tym , ktorzy maja swidomosc, ze maja ubytki a wybielaja zeby

Gość sowa_madra_glowa
a wracajac do czyjegos pytania co sie moze stac gdy wybiela sie niewyleczone zeby to juz odpowiadam, zwiazki zawarte w "wybielaczach" powoduja szybkie poglebienie ubytku, wnikaja do miazgi zeba co moze spowodowac nawet martwice owego zeba i zamiast pienkej bieli zeby beda pieknie szare

Gość cukrowaPanienka ^^
pasty nie polecam, niewygodne aplikatory, pasta wypływa co znacznie uniemożliwia stosowanie żelu, bo zaraz czuje się smak powodujący odruch wymiotny do tego nieprzyjemny zapach, poza tym data ważności jeszcze nie minęła a żel się upłynnił DUŻY MINUS 46ZŁ W PLECY NIE POLECAM. Nie wygodne aplikatory ? , pasta wypływa ? .. ; | Widocznie nie wiesz jak stosować Białą perlę . ! Aplikatory są wygodne, tylko trzeba je dokładnie uformować, pasta by nie wypływała gdybyś nakładała ją jak trzeba.. nie wyciska się jej, żeby aż wyciekała z aplikatora, tylko tak, żeby pasta była głównie na przodzie szczęk, można nawet rozsmarować ją zwykłym patyczkiem kosmetycznym . I żel się upłynnił ? Bo nie trzymałaś go pewnie w lodówce, a powinnaś . ! Widać jak czytasz ulotki . ; / Ja stosuje białą perłę 2 dzień i nie żałuję .! Zdecydowałam się na nią ponieważ moja starsza siostra wybielała sobie nią zęby jakieś 1,5 roku temu i efekt jest widoczny do dziś .! zęby ma bialutkie i zdrowe . Zdecydowanie POLECAM .! ; )) I życzę udanych efektów .! ; D

Gość Roksitka12
hej Kupiłam niedawno białą perłę i już mam problem. Mam kilka pytań co do tej metody ... czy ktoś życzliwy mógłby mi pomóc i odpowiedzieć na pytania??? Proszę o pomoc, to mój numer gg 11884220 proszę o kontakt. Z góry dziękuję

Gość Roksitka12
hej. Mam w miarę białe zęby, ale chciałabym mieć wszystkie takie jak moje jedynki :) używam białej perły. Mam pytanie. Strasznie się ślinie, czy jeśli ślina dostanie się do aplikatorów to zęby i tak się wybielą???

Gość eversunshine
Ja stosowalam te biala perle ekspert w lipcu... wybielily mi sie ladnie zabki, teraz raz na miesiac lub dwa tyg stosuje tylko a zabki ciagle sa biale. cena ok 50 zl

Gość jak z tymi zebami?
mam kilka pytan dotyczacych tej bialej perly a mianowicie 1. ile jej nakładacie czy tak jak pisze w ulotce 0,5 ml czy wiecej 2. czy jezeli pod aplikator dostaje mi sie slina to wybielanie jest skuteczne? 3. uzywam tego 3 dzien a zadne dziasąła mnie nie bola i podczas wybielania nic nie czuje ból czy cos w tym stylu? prosze o odpowiedz ;)

Gość doti moti
cześć, ja wybielałam białą perłą i tez nic mnie nie bolało żadnej nadwrażliwości-dosłownie nic. Ewekty były wcześniej niż po 2 tych jak pisze producent. z tego co wiem na stronie perły jest coś takiego jak zapytaj eksperta może napisz, mi odpowiedzieli taże solidni są ;-)

Gość tjiryi
gkhkujkghloguilogyoiy

Gość Nicolina. ;)
Ja osobiście nie urzywałam tych pasków ale pozwole się wtręcic do rozmowy. Chciałam albyście pomogli mo wybrac rodzaj Perły bo wiem że są aż 3 : System, Simple i jeszcze Winter Expert. która jest lepsza. ? ; ]

Gość BOOMBEL 87
Ja używam White Expert (jak white to white heh ) od 2 dni, na razie wysiedziałam 2 godz. Zakładam 3x dziennie po 0,5 godz. Obliczyłam, że akurat na koniec lutego powinnam skończyć kurację (30 h), i wtedy napiszę, czy pomogło. Moje zęby są na poziomie 3-4. Nie palę papierosów i nie piję kawy, mam nadzieję, że efekt długo się utrzyma i będzie zadowalający. Pzdr

Gość co do białej perły
uważam, że aplikatory są wygodne - bo samemu się je dostosowuje do zgryzu. pasta nie wypływa - jak się jej nie da za dużo. Wystarczy odrobinę. a efekty zauważyłam po.....pierwszym razie - aż mi się wierzyć nie chciało, ale to prawda. Mam porównanie z dolnymi zębami - bo na razie stosuję tylko na górne.

Gość dffdfgfg
Czy Biała Perła znacząco osłabia zęby?

Gość u mnie niczego nie osłabiła
w trakcie stosowania - nie czułam żadnego dyskomfortu, pomimo, że nie miałam doleczonych 2 zębów.