Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość boję się

dziewczyny pomóżcie-wyczułam guz

Polecane posty

Gość boję się

Dzisiaj rano podczas mycia wyczulam po prawej stronie, u ujścia pochwy mały guzek. Rano mnie nie bolał, teraz odczuwam przu dotykaniu go mały ból( takiego rodzaju jak boli krosta pod skórą, ale to jest wyraźna kuleczka). Wizytę u lekarza mam we wtorek. Miała któraś z Was coś takiego??? Boję się, że to coś najgorszego.

Gość taa to okropne
pewnie syfek Ci się zrobił :P od tego się nie umiera :D

Gość To może byc krosta
ale wizyta u ginekologa konieczna, napisz co to było?

Gość boję się
Też sobie pomyślałam, że to może krosta , zwłaszcza że ostatnio jak było ciepło miałam okres a jeżdziłam na rowerze, oczywiście zaraz po powrocie brałam prysznic, ale zawsze takie warunki sprzyjają bakteriom. Jednak to chyba nie jest miejsce na krostę bo to jest tak jak konczy się pochwa a zaczyna pośladek, a poza tym to jest wyraźnie pod skórą. Chyba zwariuję do tego wtorku. Wiem, że może panikuję, ale jeszcze nigdy się tak nie bałam. Dzięki dziewczyny, że odpowiedziałyście.

Gość zwykla krosta nie ma sie czym
przejmowac. mialam kiedys taka i nic mi sie nie dzialo

Gość zwykla krostka
moze cie gdzies zawialo i tworzy ci sie pod skora cos w rodzaju pryszcza, mialam to samo , przez ok msc to dojrzewalo i pobolewalo mnie az sie wkurzylam nacisnelam mocniej palcem i samo wyszlo. Nie przejmuj sie to napewno krostka, poczekaj z tym i nie panikuj, guzy zazwyczaj robia sie gleboka w naszym ciele a nie zaraz pod skora

Gość krosta to nie guz
:P

moj problem to..bylam przeziebiona wiadomo gdzie..w trakcie przeziebienia zaczelam oprocz swedzenia czuc maly bol..postanowilam sprawdzic co to i jak dotknelam strasznie mnie zabolalo az sie skrecilam takie mocna szczypanie jkaby mnie cos poparzylo..teraz kiedy mi przeszedl swiad..zostala jakas mala krosta pomiedzy cewka moczowa a wejsciem do pochwy..czuje dyskomfort jak to dotkne..az boje sie spac z facetem..czy ma ktos cos podobnego..myslalam ze to zjedzie ale od przziebienia troche minelo z jakies 3 miesiace a krosta nadal jest..prosze pomozcie!!!!