Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Edytek

po odstawieniu tabletek

Polecane posty

Gość Edytek

cześć dziewczyny.Mam pytanie:kilka miesięcy temu odstawiłam tabletki anty.(Diane) i teraz strasznie rozregulował mi się okres.Nie wiem czy to tak zostawić i się samo unormuje czy iśc do lekarza(ale nie chcę żeby mi znowu przepisał hormony).Napiszcie jak wasz organizm się zachowywał po odstawieniu.Pozdrawiam

Gość mbkbkb
ale ty glupia jestes

Gość misiak33333
Ja odstawiałam 2 razy i wszystko na szczescie wracało do normu zaraz po pierwszym miesiacu.Ale nie martw sie różnie to bywa organizm to nie zegarek.Poczekaj jeszcze troche a jak to sie nie zmieni to idz do lekarza.Ale na pewno wszystko sie ureguluje :)

Gość Edytek
Misiak33333 dziękuję za odpowiedź.Jeśli chodzi o mbkbkb to jeżeli pytania na forum wydają ci się głupie to tu w ogóle nie zaglądaj.

Gość julcia22
ja tez mam taki problem odstawilam polroku temu, cykle trwaly ik 40dni, a teraz mija 53 dzien i nic, cisza... robilam test, ale wynik negatywny... nie wiem co robic, a moj gin wraca dopiero po 20.09

Gość Edytek
no właśnie,mój też jest na urlopie i nie wiem co zrobić.Ja mam odwrotną sytuację:nie brak okresu a jego trwanie w nieskończoność.Krwawienie trwa już trzeci tydzień,co jest bardzo uciążliwe zwłaszcza w czasie wakacji.Podobno czasem pomaga preparat Castagnus,może spróbuję.