Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jestem_w_kropce

dlugi zwiazek rozstanie jak udalo wam sie wrocic do siebie

Polecane posty

Gość sssssssssssssssssssssssss
nie wchodzi sie dwa razy do tej samej rzeki

Gość *Jamelia*
ja weszlam i jestesmy teraz szczesliwsi niz przed rozstaniem. Bylismy razm 5 lat, rozstalismy sie na 3 miesiace i teraz juz prawie rok jestemy razem od tej przerwy i jest suuuuuper!

Gość susii
Ja spotykam się aktulanie z facetem (jeszcze parą nie jestesmy), który niedawno rozstał się z dziewczyną po kilku latach związku. W duchu mam nadzieje ze się nie zejdą...

Gość KaJotKa
JA bylam z kims 2,5 roku i on chcial "przerwy". Ale po 4 miesiach wrocilismy do siebie i spedzilsmy razem wakacje. Jestesmy znow szczesliwi i mam nadzieje ze tak juz pozostanie.

Gość buuuu..
Jestem bardzo ciekawa ilu osobom podczas tych "przerw" złamaliscie serce. Ja własnie spotykałam sie z takim jednym po nieudanym związku. Zarzekał sie ze do tamtej nie wróci. Poswięciłam mu sporo czasu aby wyszedł z dołka. Pocieszałam, głaskałam, wysłuchiwałam... Zaangazowałam sie (on podobno też) i wtedy on telefonicznie oswiadczył ze wraca do tamtej i zebym juz wiecej sie z nim nie kontaktowała. Teraz udaje ze mnie nie zna.... bez komentarza

Gość jagoo
buuuu.==> zgadzam sie z Tobą...

Gość kar
Susii nie wchodzw czyjes zycie w ten sposob, pomysl o tej dziewczynie. przez pare lat byli razem, on byl jej facetem kochali sie. i nie licz na to ze on z toba zostanie. po paru latach zwiazku nie da sie odejsc od siebie od tak. w moj zwiazek tez weszla gowniara 18 letnia w tydzien po zerwaniu. na co ty liczysz? ze wam sie uda bzdura!!!!!!!!!!!! moze troche za ostro ale jestem wsciekla