Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość julcia22

53dzien

Polecane posty

Gość julcia22

dzis mija 53dzien mojego cyklu. 3dni temu zrobilam test - wynik negatywny. dodam, ze od 6miesiecy nie biore tabletek antykoncepcyjnych (przez ponad rok bralam diane35). mam w zwiazku z tym pytanie - co moze byc przyczyna tak duzego opoznienia. po przestaniu z tabletkami cykle trwaly ok 40dni..

Gość zrob jeszcze
jeden test a najlepeij zrob test z krwi

Gość i poza tym udaj sie
do lekarza

Gość Julies
moze to byc spowodowane odstawieniem tabletek.Ja tez tak mialam.Dostalam okres w 54 dniu cyklu i tez bylo to ok. 6 miesiecy po odstawieniu logestu ktory bralam 1,5 roku

Gość julcia22
tzn, ze test ktory zrobilam mogl zle pokazac? poza tym nie mialo miejsca zdarzenie, ktore mogloby spowodowac ciaze. prezerwtywa nam nie pekla no i nie kochalismy sie bez zabezpieczenia!

Gość nereczki dwie
pewnie masz podwyższoną prolaktynę po pigułkach,zajrzyj na temat o prolaktynie na tym forum,a tak w ogóle to zrób sobie badania ,które zleci Ci lekarz

jezeli bylabys w ciazy test napewno pokazalby to :) mysle ze moze byc tak jak pisala kolezanka wyzej ja bralam pigulki po ich zaprzestaniu bylo ok cykle regularne i tez po okolo pol roku mi sie rozregulowal :( zaczal sie spozniac z 26 dni na 30, 33 :( ale nigdy na tak dlugo dopiero teraz kiedy jestem w ciazy (okresu nie mam juz okolo 40 dzien) test pokazal ciaze 4 dni przed okresem mysle ze dobrzebyloby gdybys zmierzyla tem rano w pochwie jezeli masz ponizej 37 nie jestes w ciazy ja mialam od 37 do 37,3 w ciazy a tak jak sie zponial mialam 36.7 i wiedzialam ze nie jestem w ciazy

Gość julcia22
bardzo wam dziekuje:) a to z ta temp to serio? a ile mam ten termometr tam trzymac?