Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mala kudlata pchelka

rymujemy cz.II

Polecane posty

wczoraj zaczelismy rozmawiac rymowankami dzisiaj kontynuacja;) witam was serdecznie, znowu zaczynamy wiele do powiedzenia chyba tutaj mamy:P

Gość bubi bub
dzis jest niedziela wiec sobie poklikamy problemów powaznych tutaj nie mamy.. :D 😘 :classic_cool:

Gość bleeee ale to prymitywne
rymowanki bleeeeeeeeeeeeeeee, nic polotu bleeeeeeeeeeeeeeeee :P

prymitywne rymowanki ze slowek skladanki a my je lubimy i dlatego tworzymy;)

wczoraj nas tyle bylo.. bylo ale ubylo.. gdzie sie są wczorajsi rymowacze?? bo ja z rozpaczy juz skacze!!:(

Gość bubi bub
Ala to piękne imię.. każdej przystoi dziewczynie.. Andrzej to imie męskie u nas rymowanki choć prymitywne to są super i mam zamiar rymować do rana... :classic_cool:

gdzie są ci ludzie??? gdzie sie podziali?? bo ja was wolam.... ...krzycze z oddali....

Gość xyz zxy
z oddali słyszę twoje wołanie, więc będę rymować i niech tak zostanie

Gość ola235
prf kapistran jest taki glupi szkoda mi durnia i mam go w dupie strasznym jest blaznem i bzdury pisze wezcie mu wpieprzcie bo ja go ucisze !

Gość bak stary
tacy z was raperzy jak z koziej dupy traba!!!

Gość hiphopnonstop
i leci samolot po niebie szybuje ja sie usmiecham sobie rymuje pistolet do gory niebieskie sa chmury

Gość do hiphopnonstopa
ale durne!!

Gość ola235
kapistranie ku Twej chwale chyba jestes na niezlej zwale ale jak czytam twe rymowanie nawet mnie nie cisnie sranie tylko ryj sie dziwnie cieszy co oznacza zes rozsmieszyl ! :P pozdrowienia wiec od Oli co dla Ciebie pachy zgoli :D

Gość rymowanka
Rymowanki przeczytalam i po wygolone;) pachy sie usmialam. Profesorze Kapistranie coz u Ciebie znow z tym sraniem. Z jakim ludkiem ciagle siedzisz ze pod nosem wciaz Ci smierdzi. Napisz cos o kwiatkach,pszczolkach, sloncu,morzu i pagorkach .Albo zostan przy Twym stylu gruboskorny krokodylu;) Nie obrazam tu nikogo, soory za te wypociny. Zycze zdrowka i radosci i uciekam do mych gosci.

Gość buuum
o pierdunie ,ty koltunie! ty brudasie i smrodasie! ty malenki moj kutasie!

Gość dodus38
to jest rymowanie;););)

Gość mala kudlata pchla
to jest rymowanie slowek pisanie

Gość ola235
znowu temat ten dojrzalam i z podniety sie spierdzialam jakis pierdun facio stary co nie myje swej fujary wpada nam tu bez pytania cala harmonije zchrzania! mimo stronki tej przeslania do wkurzenia nas tu sklania! zamiast gory pola lasy to w wierszykach sa KUTASY! wrrrr :P

Gość dodus38
No Kochani To jest granda Ktos wycina rymowanki Znika jeden nick za drugim Patrzec jak nas wezma w szranki Wiec wesolo zaklikajmy Moze nikt nam nie dokopie Piekni,czysci i szczesliwi Grzecznie mili w zwariowaniu Rymniem slowko o kochaniu. Milosc to temacik slodki I dla kota i dla kotki. Wiec pisujcie moi mili Ja tu zajze w wolnej chwili. Teraz znikam.....do widzenia Z kazda chwia swiat sie zmienia Do reala czas juz isc I Milosci chwytac nic.

Gość dodus38
Rymowanki nadszedl koniec Kazdy jest na innej stronie Nie rymuje nawet Pchla Bo w realu kogos ma. Jaka szkoda moi mili Zesmy stronke zakonczyli Moze wroca dobre chwile Ze rymniemy znowu sobie Na tematy wszelkie Pijac dobrego wina butelke.

Gość mala kudlata pchla
ooo.... gdybym ja kogos miala:( to bym pod niebiosa skakala wielką miloscia bym go darzyla i chyba nigdy, nie zostawila witam wszystkich ponownie, pogoda piekna na dworze ptaszki wesolo cwierkaja bo są dzis w dobrym hoomorze:P

Gość dodus38
Witaj kudlata pchelko Znow opuscilas pudelko Wskrzeszajac topik kofana Masz dobry humor od rana Wiec smialo ludki do piora Niech kazdy rymnie cos sobie A potem kawke wypije A moze cosik na zdrowie Ptaszki u Ciebie cwierkaja U mnie sloneczko tez swieci Kochamy taka pogode Bawmy sie jak male dzieci.:):):)

ehh piekny dzionek , nie prawdaz? lecz obowiązkow mam tyle:( ptaszki cewierkaja dalej lataja piekne motyle zaraz do miasta isc musze po chlebek i smarowanie potem uleczę swą dusze i zdrowa na wieki zostanie

Gość pan Wątrobian
ach tu znowu wielka granda pierdun rymy ma jak z szamba nie chce więcej rzeżbić w calais ale wylać swoje żale ciągle biedny poniżany i z topików wyganiany prosi gremium to szanowne dajcie tworzyć rymy pomne dla pierdunka dziatków lubych które nie chcą taty zguby także pierdun boże dziecie może tworzyć na tym świecie tolerancji żądam śmiało lub pociągne was w kakao

Gość bez nicka
Watrobianie,mily panie Ktoz zabroni dzis rymowac Lecz granice trzeba znac Pierdunkowi szanse dac? A jak znowu wpadnie z gownem I obrzuci gremium cale Kto posprzata po nim stronke? A kto skonczy na zawale? Ale coz ja .....ptaszek maly Niech inni odpowiedz dadza Ja tu gosciem rowniez jestem Moze inni cos poradza Na wulgaryzm nie odpowiem Takim samym sprosnym slowkiem Bo sloneczko,ptaszki,pszczoly A pchla slucha malym uszkiem;););)

Fajny topic ktos zalozyl i z ekranu mnie zaskoczyl ;)

Gość rymowanczanka
ludzie ludzie mili ludzie, czas ucieka, mamy grudzień :)

Gość alkaxyz
jak odkryje was glen b bedzie z wami bardzo zle bo zwyzywa nawyklina on w tej sieci sie gdzies skrywa