Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pytanko bo trochę się martwię

Pytanko o siusiu

Polecane posty

Mam pytanie, współżyłam ze swoim chłopakiem, po około 8 dniach zrobiłam sobie test i był pozytywny, na miesiąc zapomniałam o sprawie, miałam okres co prawda dużo wcześniej ale normalny i bardzo obfity, a teraz zaczęłam często sikać raz na godzinę albo nawet częściej, wiem że mogą to być objawy ciąży, ale czym jeszcze może to być spowodowane, dzięki za opd i pozdro PS- napiszcie mi jeszcze co z jest jeśli mam biały sluz z pochwy, co to jest, czy poprostu

siusianie w początkowej ciąży może być wynikiem zmian hormonalnych zachodzacych w organiźmie. Ale powinnaś udać sie do lekarza

Gość ha ha ha
Poczytaj sobie troche na ten temat dziewczyno. Ile ty masz lat?

....19 ale co z tym białym śluzem wiem że z tym sikaniem to objaw ciąży, ale czy istnieje jeszcze jakiś powód dla którego mogę tak często sikać

nie siadałam ostatnio na zimnym albo coś takiego, bo zawsze na to uważam,

Gość fujek
Cukrzyca -jak pijesz strasznie dużo

Podobno sluz kobiety w ciazy bywa mlecznobialy... Jak mozna na miesiac zbagatelizowac pozytywny test ciazowy??!! :o

właśnie o to chodzi że pije bardzo mało, czasem kubusia butelkę, ale naprawdę unikam picia dużych ilości wody albo soków bo wtedy nie wychodziła bym z ubikacji

miałam na myśli że był pozytywny dla mnie, wykazał że nie jestem... faktycznie jak ktoś to czyta to zle interpretuje, mój błąd

zrób sobie badania moczu, mozesz miec infekcję, ale nikt tu nie jest jasnowidzem powinnaś udać sie do lekarza. Ponadto test zrobiony 8 dni po niekoniecznie musiał dać dobry wynik. Ja raczej stawiam na infekcje dróg moczowych

tak czasami a o czym myślisz??? już mi bije szybciej serce

Zapalenie pecherza moczowego. Idz do lekarza, niech da skierowanie na posiew moczu. Dostaniesz pewnie Furagin i przejdzie. Czasem sie zdarza, zwlaszcza kobietom aktywnym seksualnie.

o shit o co podejrzewasz?????

myślałam że jesteś przekonana że to może być powiązane z ciążą, ale i tak zrobie jeszcze jeden test, i pójdę do lekarza, dzięki za opowiedzi, jeśli coś jeszcze komuś przyjdzie do głowy to niech pisze..... proszę

Gość ja kiedys myslalam ze mam
zapalenie pecherza, chcialo mi sie siku co minute ale nie mialam juz nawet czym sikac. Pozniej sie okazalo, ze to przez dlugie podraznianie lechtaczki. Jednak znalazlam na to sposob :)

Gość ixiann
słyszałam, że można mieć krwawienie gdt jest się w ciąży, sama miałam tak ale tylko przez dwa dni. lekarz powiedział że to normalne, i czasem się zdarza. ale na wszelki wypadek zrobił mi kilka badań :)