Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nelkka

Dzis moge odstawic Cilest ale sie boje! Pomozcie!

Polecane posty

Gość nelkka

Dzis powinnam wziasc 1 pigulke z nowego opakowania ale sie waham. Wczoraj byl ostatni dzien mojej 7-dniowej przerwy. Kochalam sie jednak ze swoim chlopakiem w czasie tej przerwy i nie wiem (nie smiejcie sie)czy jak dzis nie wezme 1 pigulki z nowego opakowania to bede w ciazy? Ogolnie biore Cilest ponad rok i chetnie bym go zaprzestala brac, utyc nie utylam,piersi mi urosly to fakt ale strasznie zaczely mi puchnac nogi :( Boje sie co bedzie jak nie wezme dzis, czy wyskocza mi pryszcze,utyje? Jejuuuu pomozcie!

Gość Aniaaaa21
Aloha!! Jesli nie jestes pewna czy nic sie nie stanie jesli nie wezmiesz tabletek to wejdz na ten topik " pytania dotyczące antykoncepcji? chętnie pomogę" Giligili tam wszystkim pomaga rozwiac watpliwosci:)

Dziewczyno !!! Puchną ci nogi i Ty się zastanawiasz??? !!! Poczytaj sobie : od 10 lat brałam hormony - ostatnio Logest. Właśnie zakonczyłam serię 40 zastrzyków w brzuszek, który chyba nie musze Ci opisywac jak teraz wygląda?Ale to nie wazne. Zaczeło się od spuchniętych nóg - a zakonczyło zapleniem naczyn krwionośnych. To i tak miałam szczescie bo nie nie miałam jakiegos oderwanego skrzepu po którym mogłbym juz lezec na cmentarzu. Nie chce słyszec o tabletkach - wole miec dwie nogi zdrowe i zyc !

Gość nekta
Cosmi ! a kiedy Ci te nogi puchły po zaprzestaniu czy w trakcie brania hormonów?????????

Ja z tego samego powodu nie kończę z Cilestem od ok 4 miesięcy :/ No i boję się wpadki przy np.prezerwatywach.... Na szczęście nie mam problemu z puchnięciem... ale itak jeśli nie odstawię całkowicie tabsów, to zmieniam Cilest przy najblizszej wizycie u gina na inne...

Gość nelkka
dziewczyny poradzcie! dzis wzielam druga pigulke z opakowania cilestu, jakos w niedziele nie starczylo mi odwagi(??) a moze madrosci zeby odstawic cilest dzis bylam na miescie caly dzien i teraz czuje jakie mam nabrzmiale nogi, w ciagu dnia czulam ze spuchly i byly czerwone co wygladalo poprostu tragicznie co robic? odtawiac nie konczac opakowania? help

Nekta ... zdecydowanie podczas brania hormonów. Wczoraj byłam u lekarza do kontroli z tymi moimi nogami - no cóż niestety dalej leczenie, dalej tableciory :-( :-( :-( Pozdrowionka.

Nelkka ... Nie wiem co mam Ci napisać i co na Ciebie podziała ... Tyle osób Ci napisało - stop - a Ty nie sluchasz ... Daj spokój wyrzuć to cholerstwo na jakiś czas przynajmniej i idź do lekarza o specjalizacji chirurg naczyniowy - nie zwlekaj!!!

Gość Desire1987
ja bym an twoim miejscu odstawiłą pigułki... i poszłą do lekarza po receptę an postinor... jheśli nie minęło jeszcze 72h od stosunku... nie będziesz juz musiała brać tabletek i dzięki postinorowi nie będziesz w ciąży. lepiej już tych tabletek nie bierz...

Gość nelkka
Dziewczyny! Podjelam decyzje! Dzis juz nie wezme pigulki, odstawiam! Ale strasznie sie boje !!! Zebym tylko nie dostala strasznego krwotoku:( Boje sie Boje sie Boje sie Ale nogi sa wazniejsze!!!!! Dziewczyny wesprzyjcie mnie jakos :(

Nelkko, na pewno nie dostaniesz strasznego krwotoku. Po prostu bedziesz miec okres i tyle. Nic sie nie boj. Nogi sa wazniejsze, wierz mi. Zapalenie zyl to nie przelewki, a mozesz sie tego nabawic...

Gość nelkka
Dzieki dziewczynki! Odrazu mi sie razniej zrobilo i nabralam pewnosci ze bardzo dobrze robie!

Gość nelkka
Moje znawczynie mam pytanie: jak wam sie wydaje czy jezeli teraz przy Cilescie bola i puchna mi nogi to czy ta dolegliwosc w przypadku przepisania mi innych pigulek sie powtorzy? Pozdrawiam P.S boje sie ale wieczorem nie wezme tej 3 pigulki