Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kilka

Prosze o rade kobitki na tym forum

Polecane posty

Gość Kilka

Chciałabym sie troche dowiedziec na temat "trwałej":) Mam proste włosy, bardzo grube, za ramiona i tak sobie rozmyslam nad tym krokiem... Mam jednak pewne obawy, czy włosy bardzo sie niszcza? Jak długo bede to cóś miała na głowie, ile to mniej wiecej sie utrzymuje? I czy możlwie są takie skrety jak robi sie papiloty, takie "rureczki":pp? Dzieki wielekie za wszelkie konkretne odpowiedzi:) I wybaczcie za tak błahe pytanie, no ale jestem kobitą:)

Gość Anitaxx
Trwała bardzo niszczy włosy!Moja koleżanka zrobiła sobie trwała i do dziś ma strasznie zniszczone włosy.Naprawde nie polecam!!!POZDRAWIAM!!!!

Gość nie rob
trwalej! niszy wloski i to bardzo. wlosy zbudowane sa z bialka ktore wyglada jak sprezyna i trwala jakby lamie te sprezynki lub je naciga i wlosy robia sie lamliwe i suche. to jest zabojstwo dla wlosow!!! NIGDY tego nie rob!!!

Gość kitka___
Żeby mieć ładne loczki po trwałej to niestety trzeba włosy nakręcać na wałki albo papiloty. Koleżanka zrobiła sobie trwałą. Nie ma zniszczonych włosów, ale ta jej "kwaśna trwała" trzymała się tydzień.

Gość kitka___
Przecież jak się zniszczą można po prostu obciąć włosy. Czemu nie zaryzykować?

Gość mala kudlata pchelka
trwala na jednych wlosach trzyma sie dluzej na innych kroce na jedych wyglada ladnie, inne są niepodatne tak zwana trwala amerykanska bodajze to sa takie rureczki ale jesli masz bardzo grybe wlosy , to nie zdziw sie jak bedziesz miec na glowie szope :)

Gość Anitaxx
No wlasnie!Moja kolezanka jak juz mowilam zrobila trwala a potem obciela wlosy.I co z tego?Nadal ma zniszczone rozdwojone i takie

Gość Anitaxx
suche!!!

Gość nie lubię kiwi
Mała kudłata pchełka - powiedz coś więcej o tej trwałej "amerykańskiej", bo ja też mam proste włosy, podatne, i chciałabym takie rurki :)

Gość _MiKusia_1
Do Kilka: witam cie kilka:jestem fryzjerka szczezre mowiac nio ta kazdy ma racje co to twalej zniszcza strukture wlosów,a w dodatku masz grube wlosy wiec bedzie ciezko ulozyc wlos "gruby wlos+trwala" = powstanie ogromny bujny wlos.Jedynie co mozesz miec krecone to tylko zakracic na walki szpiralka.Ale trwała "tragedia".pozdro:) 🌼

Gość Kilka
No fajnie ze ktoś odpowiedział:) Dzieks... no to chyba pozegnam sie z loczkami;( Taki los, jedynie czasem jakies papiloty... Jak tak niszczy to nie chce, bo włosy to chyba ulubiona czesc mojego wyglądu, wiec trza o to dbac!!:) Wobec tego chyba grzywke sobie mała zrobie, bo MUSZE COS ZROBIC, wiecie, nosi mnie, kobiety czasami tak mają;ppp! Pozdrawiam serdecznie i buziaki:)

Gość gość
Kłaczek dupa c**a huj fiut