Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość drogie Dziewczyny

jak zmniejszyć apetyt????

Polecane posty

Gość drogie Dziewczyny

piszcie prosze co robicie aby nie mieć tak ogromnego apetytu jak ja?;) pozdrowionka

samodyscyplina!!! apetyt to cos co ma pomoc czlowiekowi przezyc a nie rzadzic czlowiekiem. Ale trudno walczyc z wrogiem ktory jest w nas :) najlepsza rada - slodycze TYLKO w weekend (na poczayku je sie tego duzo, ale pozniej sie organizm przyzwyczaja, pomysl szwecki, super dla dzieci), fast foody tyklko np. tylko w piatki, albo po duzym wysilku w nagrode. Nie jesc po 21 a pozniej \"obnizac\" godzine do 18. zawsze miec duzo owocow pod reka i pic wode! Ale nie soki bo sa bardzo kaloryczne. Lepsze tez owoce niz sok bo zostaje cos stalego w brzuszku a nie tylko plyn. Naprawde pic 2 litry wody. Zawsze butelka przy sobie. jak trzeba to sie zmuszac. Powodzenia

Gość Leonarda Pien
POCZYTAJ O INDEXIE GLIKEMICZNYM. TA WIEDZA CI POMOZE. SA PRODUKTY KTORE PROWADZA DO WILCZEGO GLODU I TAKEI CO SYCA NA DLUGO.

Gość angela 24
kto mi poda przykladowy dzien..tzn.. co jecie na śniadanie obiad i kolacje??? o ktorych godzinach, ile razy dziennie??? z gory dziekuje

olbrzymie sniadnie, lekii lunch, sreedni obiad (kolo 17.) i koniec. Czasmai jakis owoc na kolacje, albo kakao (choc nie powinnam...) Duzo wody, jak jestem glodna to owoc. Nie jem slodyczy w tygodniu. Jak mam olbrzymia chce na slodkie to lycha miodu albo owoce z puszki.

Gość k.k.l
proponuje jesc platki owsiane zapychaja

Gość gość
Pic wiecej wody,orhanizm nie odróznia czy chce mu sie jesc czy pić