mloda_zona 0 Napisano Sierpień 29, 2005 wiem, ze byly takie topiki... ale nielugo chce przestac brac tabletki (3 lata, rozne, ale zawsze sklad jak Cilest - nie byli problemow, poza libido :( ) czy Wam jak przestalyscie brac cos sie zmieniło? chce na seks, cera, waga... Jaka dluga przerwe zrobiłyście przed ciaza? Jezeli byla :) Jak sie pozniej zabezpieczałyście? Prosze o odp! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
corin 0 Napisano Sierpień 29, 2005 piękny ten cytat w stopce!!! niestety, w sprawie tabletek niewiele moge pomóc :) pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mloda_zona 0 Napisano Sierpień 29, 2005 dzieki :) ale moze ktos inny ma jakies doswiadczenia... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Calcium Napisano Sierpień 29, 2005 Cheć na seks wraca i to bardzo szybko (przynajmniej w moim przypadku). Jeżeli miałaś problemy z cerą przed braniem pigułek to może byc tak ze jej stan może sie pogorszyć. Z tego co wiem to zaleca się przerwe od 3 do 6 cykli przed zapłodnieniem. Możesz się pożniej zabezpieczać tabletkami Cerazette - mogą je brać kobiety karmiące. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Ryba 22 Napisano Sierpień 29, 2005 3 miesiące temu przestałam brać tabletki i czuję się świetnie.Ochota na seks jest u mnie większa niż podczas brania tabletek,cera jest ok,a miesiączka bardzo regularna.Jeśli po odstawieniu tabletek zauważysz jakieś niepokojące zmiany np skoki wagi,zawsze możesz do nich wrócić!Pozdrawiam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość slyszalam ze z zjasciem w ciaz Napisano Sierpień 29, 2005 e nalezy odczekac ok. pol roku po odstawieniu tabletek. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cosmi 0 Napisano Sierpień 29, 2005 No cóż ... niestety własnie przerabiam temat zmian po tabletkach. Od 10 lat brałam różne tabletki : zaczynałam od marvelonu potem mercilon a na końcu logest, niestety ze wzgledu na podejrzenie zapalenia naczyń krwionośnych w kończynach dolnych ( spowodowane własnie przyjmowaniem hormonów) musiałam odstawic tabletki. Na zmiany długo nie czekałam ... mianowicie już po dwóch miesiącach zaczęły wypadac mi garściami włosy ... próbuje walczyć z tym problemem każda możliwą bronią, jak narazie efekty mierne ale mam nadzieję że w końcu będzie poprawa. Pozdrawiam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość plum plum Napisano Sierpień 29, 2005 Bralam dwa lata, od dwoch miesiecy nie biore. Generalnie zadnych zmian poza jedna - diametralnie rozna od tej na tabletkach ochota na seks. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mloda_zona 0 Napisano Sierpień 29, 2005 zaczynam sie bac tej ochoty na seks :) Jedna z przyczy przestania przyjmowania tabletek jest moj kilkumiesiaczny wyjazd... Jak ja dam sobie rade sama... :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach