Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sun_flower

PIĘKNE POŚLADKI - ćwiczenia

Polecane posty

Gość sun_flower

Witam wszystkie kobietki! Nie wiem, czy był juz wczesniej taki temat, bo przez wyszukiwarke nic nie udało mi się znaleźć. Interesują mnie SPRAWDZONE ćwiczenia na ujędrnienie/poprawienie kształtu posladków. Czy mozecie coś polecić? Z góry dziękuję za wszystkie odpowiedzi:)

a ja przy okazji dodam, ze systematyczne ćwiczenia na pośladki bardzo pomagają zwalczać cellulit. Też mnie interesuje ten temat. A najlepiej znaleźć jakąs stronkę na której by były zdjęcia takich ćwiczeń

Gość sun_flower
Na powyższej stronce są też linki do ćwiczeń na inne części ciała - dla zainteresowanych.

Gość Ćwicząca 24
Cwiczenia pomagaja i to bardzo !Ćwicze juz od roku raz bardziej regularnie raz mniej, cos podobnego jak na tej stronie modeling.pl, staram sie tez czesto jezdzic na rowerze i efekty sa zdumiewajace, cellutit prawie cały zniknął a miałam juz poważny nawet jak stałam to był widoczny nogi i posladki sie wyszczuplily znacznie moj chłopak nie moze sie nadziwic:) Zaznaczam ze nie uwzywałam zadnych specyfikow na cellutit zwykle balsamy ujedrniajace, a efekty widac juz bylo po 2 miesiacach, zachecam do ćwiczen..

Gość sun_flower
Dzięki Ćwicząca 24 :) Twoj post troche mnie zmobilizował i nawet zaczęłam ćwiczyć :) A może jeszcze ktoś napiszę o soich doświadczeniach z gimnastyką - szczególnie interesuja mnie ćwiczenia na pośladki i ich efekty.

Gość ghghghghghghg
a moze wystarczy tanczyc codziennie godzine i krecic tylkiem jak tancerki w zbuntowanym aniołku :) ja mam taki zamiar bo nigdy sie nie zmusze do ćwiczeń-za leniwa jestem,taniec to co innego:)

ja już zaczynałam ćwiczyć ze 100 razy ale mi się nigdy nie chce, za leniwa jestem. Te ćwiczonka właśnie robiła sobie. Ale nie moge powiedzieć jakie efekty bo raz na pół roku nie wystarczy :) Potrzebuje kogoś kto będzie nademną stał i mnie pilnował :) hehe

Gość ghghghghghghg
dokłanie, ale na to moge sobie pozwolic tylko gwiazdy...:(

Jesli nie możecie zmobilizowac się w domu proponuję zapisac sie aerobik. Ja też miełam problem z mobilizacją a jak zaczęłam chodzić na zajęcia regularnie(zapłacone mobilizuje - 38 zł na m-c, 2x w tyg) czuje się znacznie lepiej. Pośladki (i nie tylko) stały się jędrne i umieśnione. Czuje się pewniej. Kondycja jest lepsza, ciało jędrne i zgrabnie ukształtowane.POLECAM!!!

Gość klan na drzewie
mi tez sie nie chce.ostatniuo postanowilam cwiczyc na skakance,co prawda najpierw musze znalezc skakanke:P czytalam ze jest na wszystko:brzuch(duzy problem),posladki,cellulit,plecy mieszkam na 4 pietrze wiec w domu raczej nie poskacze.:) moze ktos cwiczy na skakance?

Gość brybrybry
ale niech mi ktos odpowie czy codzienny,godzinny taniec wystarczy?? 🌼

Gość gość
ja mam niezawodny sposób. BIEG nie ma nic lepszego i szybszego, efekty widoczne u mnie po 5-6 treningach, biegam co 2 dzień po ok 35-40 min, na początku 15-20 tylko dawałam rady.

Gość gość
Na piękne pośladki pomoże piłka do ćwiczeń FITSPIRE. Niedrogi przyrząd, a może urozmaicić ćwiczenia i to w łatwy i przyjemny sposób. Ja zdecydowanie bardziej wolę takie ćwiczenia w domu.

Gość Wera222
Witam wszystkich. Właśnie stworzyłam grupę na FB dotyczącą zdrowego odżywiania, sportu i motywacji. Grupa póki co jest pusta, ale zachęcam do zaglądania, zapisywania się i komentowania, jak i również tworzenie własnych postów. Chciałabym aby na grupie znalazły się porady co do zdrowego odżywia, przepisy, porady. Wspólnie możemy się motywować i wspierać. Tematyka może zostać poszerzona o cokolwiek co was inspiruje lub w danym momencie przygnębia. Warto również byłoby poruszyć tematykę problemów zdrowotnych spowodowanych złym odżywianiem lub nieodpowiednim trybem życia. Nie moge zostawic linka, ponieważ jest traktowany jako spam. Nazwa grupy to: Sport, zdrowe odżywianie, motywacja Zapraszam serdecznie

Gość gość
ja do cwiczen dorzucam odpowiednia pielegnacje ciala- teraz mam serie slim cellu corrector z bielendy. fajnie ujedrnia i wygladza skore. jest gladsza i bardziej napięta :)

Gość gość123455
Jakoś nigdy nie lubiłam ćwiczyć. Próbowałam ze znaną i lubianą Ewą Chodakowską, ale jakoś ta pani bardzo mnie denerwuje. Słyszałam, że na pośladki dobre są ćwiczenia Mel B. Teraz zaczęłam ćwiczę z Tiffany Rothe. Uwielbiam ją. Mam wrażenie, że jej ćwiczenia są inne niż wszystkie. Są takie...kobiece tj dużo kręcenia biodrami itp Korzystam z jej filmów na youtube.

na stronie https://adamed.expert jest bardzo fajnie opisany trening ABT czyli trening na piekne uda, posladki i dodatkowo brzuch trzeba sie natrudzic z tym treningiem tak jak np. w przypadku a6w ale jednak warto sprobowac. Liczy sie systematyka i dobra dieta:)

Gość gość
Mnie do ćwiczeń zachęciły i zmotywowały koleżanki.Kupiły mi ciuchy z rough radical i wyciągnęły na siłownię. Dodatkowo zaczęłam robić ćwiczenia w domu i powiem szczerze, że powoli widzę pierwsze efekty.

Gość xTośkax
Ćwiczenia i ich systematyka przede wszystkim, ale ja stosuję również odpowiednie kremy na okolice ud i pośladków. Takie połączenie sprawia, że mój chłopak nie może oderwać wzroku od mojej pupy hehe. Pomimo tego, że jeszcze nie jestem mamą dobrze sprawdza się u mnie Balsam Ujędrniający do Ciała Antycellulit z serii Sexi Mama Bielendy.

Gość Hania

Ciekawe ćwiczenia, muszę je wpleść do swojego treningu! Generalnie warto raz na jakiś czas wprowadzać drobne modyfikacje, mięśnie się tak nie przyzwyczajają. Ja ćwiczę z ortopedyczną piłką ARmedical już od roku -  ćwiczenia dają mi duuużo frajdy!