Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

angela29

stwierdzenie nieważności małzeństwa kościelnego

Polecane posty

Jesli jest ktos zainteresowany tematem niech pisze na mój email : jasmine28@interia.pl, jestem w trakcie takiego procesu i moge pomóc podając namiary na bardzo dobrego ksiedza kanoniste który zajmuje się procesami juz od 30 lat a mnie udzielił fachowej porady prawnej!

Gość kamara
angela, a skad jestes lub z ktorej czesci polski jest ten ksiadz. byc moze za jakis czas sie odezwe

Jestem z Krakowa, ksiądz tez ale przyjmuje sprawy z całej Polski i z zagranicy także, mozna kontaktowac się z nim równiez drogą internetową.

Gość kamara
dziekuje Ci bardzo, my jestesmy ze slaska i rozgladamy sie za kontaktem z taka osoba.

Gość A w jakim wypadku
mozna wystapic o uniewaznienie małżeństwa i ile to kosztuje :-D

Wszystkich którzy są zainteresowani proszę o kontakt ze mną ,piszcie bezposrednio na mój email który podałam,odpowiem każdemu gdyz każdy przypadek jest inny i oczywiscie równiez koszta są inne. w Sadzie mozna ubiegac się o zwolnienie z kosztów procesowych trzeba tylko udokumentowac swoja sytuacje finansową.

Gość a ksiądz
ile na tym zarobi?

pytacie ile zarobi ksiadz oczywiscie pobiera opłaty ale jest to kwestia do dogadania, wogóle za prowadzenie procesu aż do III Instancji jest to ok 2tys zł, jednak jest to ktos bardzo odpowiedzialny a kancelaria posiada licencję i nie chodzi tu o jakies przekrety bo ksiadz nie podejmuje się spraw jesli widzi ze nie ma podstaw.Ja korzystam z jego usług i jestem mu niezmiernie wdzięczna za udzieloną mi pomoc.W tym wszystkim pieniadze sa najmniej wazne bo tu chodzi o Boga i prawdę!Zanim podjełam starania o unieważnienie małżenstwa koscielnego , toczył się mój rozwód cywilny i za adwokata tez musiałam zapłacic taka jest kolej rzeczy ale myslę ze jeżeli ktoś jest bez grosza to ksiadz napewno poradzi mimo wszystko,przynajmniej wskaże co robić i czy są podstawy prawne do zaskarzenia małżeństwa

Gość obojetnie teraz
moj znajomy chcial uniewaznienia i ksiadz powiedzial 10 tys.

Adwokat kościelny Diecezji Włocławskiej udziela bezpłatnych porad, a w sprawach powyższej Diecezji udziela bezpłatnej pomocy. tel. 661 437 833

Gość łobuzie łobuzie
przecież to stare