Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przerażona tym bólem

Kobietki kochane wiem, że pomożecie co moze znaczyć ból piersi a dokładnie

Polecane posty

Od jakiegoś czasu odczuwam dziwny ból (a może to nie ból) ale taka okropna nadwrażliwość sutków. W staniku jest ok ale bez np. w piżamce jak się ociera o sutki to nie można wytrzymać. :( męczące to jest i trochę się boję co to może być :( Bardzo proszę o radę nie wiem do kogo się z wym zwrócić wiem że tu mogę na Was liczyć! Dodam jeszcze że miesiąc temu skończyłam zażywać tabletki antykoncepcyjne,,,

Wiem ze sie niecierpliwie ale juz chodza mi po glowie glupie mysli :( Boże mam nadzieje ze cos doradzicie bo do lekarza na pewno nie pojde.. nie bolą mnie piersi tylko same sutki.. dotknac sie nie moge :o

Gość proszę....

Gość natychmiast
do lekarza!

Gość dlaczego nie
pojdziesz do lekarza..jak mamy ci pomoc?

Gość dedal
to moze byc zespol napiecia przedmiesiaczkowego

Gość rettty
a ciążę wykluczasz? Czasem w ciąży jest taka nadwrazliwosć sutków

Łatwo się mówi do lekarza! Głupio mi i tyle wstydziłabym się rozebrać! Chciałabym poznać Wasze opinie może któraś z Was miała coś podobnego? Nie prosiłam o rade żeby obrywać nieprzyjemne teksty tylko naprawde potrzebuję o tym porozmawiać czy to takie dziwne?

retty ------>> ciąże raczej wykluczam, skonczylam tabletki miesiąc temu pozatym nie mialam takiej sytuacji o którą miałabym sie martwic,,

Gość b18
Moment wstydziłabys się lekarza , a kto przepisał Ci tabletki ? Dostałaś już drugą miesiaczkę po odstawieniu ? Jeśli nie to taka nadwrażliwość faktycznie może być jednym z elementów napiecia przedmiesiaczkowego . Początek ciązy też niewykluczony , choć bardzo mało prawdopodobny . Nawet tabletki nie dają 100% .

witaj ja mialam to samo przy tabletkach anty i po zaprzestaniu ich brania dopiero po okolo 3 miesiacach nie brania bol zniknal a tez byl nie do wytzrymania pozdrawiam

b18 , jeszcze nie dostalam miesiaczki po odstawieniu taletek...moze masz racje. Tylko nigdy wczesniej takich "objawow" nie mialam.... ??? a tabletki przepisano mi po zwyklym ginekologicznym badaniu - bez badania piersi.. raz pytal ale nie chcialam...

Gość b18
Mogłaś nie mieć wczesniej takich objawów , odstawienie tabletek wpływa na hormonalne rozregulowanie organizmu. Rany co to za lekarz , on nie powinien pytac , tylko badać !! ;) Żartuje z ta stanowczościa , ale badanie piersi należy do obowiazku lekarza w trakcie wizyty , A Ty się nie wstydaj ,bo nie ma czego :) Popros o takie badanie przy najblizej wizycie . Ono jest konieczne .

Gość a nie jesteś czasem przed
miesiączką? mnie zawsze bolą wtedy piersi:(

Gość idź do ginekologa
i nie miaucz. cholera, lekarza się wstydzą "wstydnisie".

Własnie o to chodzi ze pierwszy raz mam takie dziwne bóle sutków :( niigy tak nie mialam wczesniej nawet przed zazywaniem tabletek jak i w czasie ich brania dlatego dziwia mnie takie "objawy" ) Mam nadzieje ze to naprawde przed okresem chociaz zwykle po odstawieniu tabletek oktes dostawalam po 2, 3 miesiącach..!! a minol dopiero niecaly 1 m-c

Gość no i jak no i co
hmmm??