Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ZeschizowanyPacjent

w TESCO MIESZKAM. I CO TERAZ???

Polecane posty

Gość Biurowa Nudziara
Musisz sie poddać obowiązkowo tescowemu obrządkowi.Najpierw założą ci kaftan w biało niebieskie paski i otrzymasz swój indywidualny numerek zakończony na -,99.

Gość zapowiadająca
widz e ze zapowiada się ciekawy temat :D

Gość Biurowa Nudziara
Wszystko w Tesco to promocja.Badziewna promocja. I ty wylądujesz na półce jako ogórek kiszony, szampon lub mleko. Losowo.

Gość Biurowa Nudziara
Nie ma limitu, tam jest bajzel, napierw trafisz do kotła , staniesz sie produktem X, potem wrzucą cie na magazyn,potem chlopaki wywiozą cię na wózku widłowym na salę, jakaś lalkowata panienka zakoduje cie , żeby cie nikt za darmo nie wyniosl. A potem tylko ktoś przyjdzie i jak mu się spodobasz, to cię kupi. Ale uprzedzam - żywot czeka cię krótki.

aż taki tani będe, że mnie odrazu ludzie kupią ? :( a może da się to jakoś uniknać, żeby zagościć tam na dłużej? a czy chociaż będe sobie mógł wybrac jakieś cyferki do kodu kreskowego?

Gość a ja juz tam byłam
ale się przeterminowałam :)_

Gość na jakiej polce lezysz
?ja leze w dziale chemii, druga polka od gory, nie wiem jak dlugo bede w stanie :(

to chodz i poloz sie obok mnie, najlepiej popros jakiegos klienta zeby Cie przez przypadek odlozyl nie na swoje miejsce Ja sie nie boje przeterminowania, boje sie ze mnie zbyt szybko kupia i zuzyja ;)

dobra.to ja się przyłacze do Ciebie :) tylko czy ktoś mnie podejmie z mojej półki i przestawi. a czym jestes, bo ja to też sie nie boję o termin ważności(podobno wodka nie ma daty ważności :D ). To może się gdzieś ulokujemy przy ogórkach i zrobimy sobie balange? P.S. boję się, że w Tesco mogą mnie wykorzystywac po godzinach. słyszałem to od innych. Czy Tobie też coś o tym wiadomo? :P

ja jestem...odswiezaczem powietrza :) takim zelem w szklanym naczyniu ozdobnym, moge niwelowac zapach wodki i ogorkow kiszonych.....nawet mozemy stworzyc taki specjalny zestaw :D popros dziecko jakies zeby Cie przenioslo, albo nie, bo w dziale alkoholowym nie ma samoobslugi, no nie wiem, jestes w koncu mezczyzna, wymysl cos! :D

już zrobione :) jestem po Twojej lewej stronie- widzisz mnie ? a wiesz jak sie tu znalazłem :D na poczatku przykleiłem do siebie nalepke Promocja 50% taniej. No to odrazu się jakiś żul przyczepił i mnie zaczoł nieść do kasy. Dobrze, że był tak głupi, że nie wiedział, że za wódkę płaci się w odcielnej kasie. I kiedy mijał półki z chemią zaczołem przeciekać :P wiec mnie zostawił na dziale chemi i poszedł po wino Samuraj . Wiec po długiej podróży jestem :) !!!!

Gość mama mama mamma
ratunku ratunku ktos włozył mnie do koszyka!!!!!!

ale to nie ja w koszyku sie znalazlam, ja spokojnie czekalam :) i obserwowalam sobie ludzi, to fajnie ze jestes, ja niestety nie mam na sobie naklejki promocyjnej a teraz zrobmy tak, zeby przetrwac do jutra sobie tutaj, podoba Ci sie? ladnie pachnie u mnie prawda :D

swojskie zapachy :D nie to co na alkoholu, waliło od win. Nie powiem tam było fajnie,ale tu też jest- a jakiewidoki :) Mam plan, jak ktoś będzie się zbliżał to chowajmy się w ostatnim rzędzie.

ostatni rzad? w porzadku, juz, juz sie przemieszczam, ale....co ja tutaj bede widziala, obserwowala? tylko na Ciebie butelko wodki bede musiala patrzec, zdajesz sobie sprawe, ze ciezkie zadanie przed Toba? Bedziesz musial mnie zabawiac :)

Gość 3 kropki
POlecam Leder Price jest najlepsiejszy lepsiejszy od biedronki i od Tesco a lidl się chowa

Gość 3 kropki
bez kij i gófno bij