Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jeszcze raz ja

czy to ma sens?

Polecane posty

Gość jeszcze raz ja

Jestem obeznie z dziewczyną równy rok, historia wygląda tak że zakochałem się w niej "od pierwszego wejrzenia" i ona to odwzajemniła i wszystko było by jak w bajce ale jej historyjka zgasiła moje uczucie już chyba na dobre, teraz szukam tego dobrego co jest w niej ale niemogę bo jak by przychodziła taka czarna chmura. JA widzę rozwiązanie w roztaniu się jednak ona prosi mnie żebyśmy próbowali, dużo o tym rozmawiamy czasem na spokojnie a czasem nie, wiem tylko że jeśli miał bym o tym niewspominać i niemyśleć to musiał bym myśleć tylko o tym żeby się nią pobawić i zostawić, choć tak nie chce mogę tak zrobić, czy sądzicie że to ma wszystko sens??

Gość plum plum
Nie, nie ma, bo nie opowiedziales o co chodzi - jaka jej historyjka?

Gość jeszcze raz ja
historyjka może niestraszna dla nie których ale mnie jakoś przeszkadza w szczęściu, chodzi o to że wcześniej nie postępowała zbyt mądrze, tzn. odawała się każdemu chłopakowi po miesiącu znajomości, jedynie pierwszy raz był po 2 miesiącach, wszystkich było 4. Niestety ja wcześniej nieszlałem za kobietami aż tak żeby się z nią zrównać i to jest różnica między nami. Inaczej bym się też czuł gdy by to był jeden czy dwóch i powiedzmy po dłuższych okresach znajomości by się to działo, bo w roku zaliczyć 3 to mnie trochę przeraża i dla mnie nie bardzo jest wytłumaczeniem to że była młoda i mogła się pogubić, niechciałem nigdy nikogo skrzywdzić ale dziewczyny w moim przypadku same się o to prosiły. Wcześniej jednak udawało mi się w pore kończyć znajomość, teraz nie, cały czas niby coś do niej czuje ale to jednak nie to co należy i niewiem czy kiedyś poczuje, wiem też że raczej niemożliwe jest to żebym z nią zerwał i jednocześnie jej nie skrzywdził no chyba że ona jest bez uczuć i tylko potrafi udawać(ale w to wątpie) ale też wiem że im później tym gorzej.

Gość jeszcze raz ja
Czy powinnam obciagnac z polykiem po same cOOle,czy to cos zmieni ? Piszcie !

Gość plum plum
A, to znowu ty Szary Czlowieku? Gryzie Cie to widac strasznie... Skoro to, ze dziewczyna nie prowadzila sie w przeszlosci zbyt dobrze az tak Ci przeszkadza, to moze jednak ona nie jest dla Ciebie? Czujesz cos do niej, ale z drugiej strony bardzo cierpisz przez jej przeszlosc. Jesli sobie z tym w ogole nie radzisz, to po co sie zmuszac.

ja pierdziele, ale Ty durny jesteś... ehhh :( większość dziewczyn ma taką przeszłośćm ja mam nawet jeszcze bujniejszą, CZY TO COŚ ZMIENIA?!?!!?!? kurwaaaaa !!!! teraz jestem z facetem ktorego kocham i którego nigdy nie zdradziłam i nie zdradze. O co Ci się rozchodzi koles??? i ile Ty masz lat? 16? 17?

Gość no tak...
teraz pojscie po miesiacu do lozka jest COOL ! :D kurestwo sie szerzy i tyle...

Moim zdaniem nie masz co grzebać w tym co było . Ludzką rzeczą jest poznawać siebie a że czasem sie uczysz na złych doświadczeniach - tak bywa- ważne że Ona wie już że tamto to było złe, Ty też pewnie nie jesteś czysty jak kartka . Nie ma tu do rzeczy co było ważne co jest i co MA BYĆ. Jesteś zwyciezcą jeśli nadal walczysz!!!!!!

Gość do no tak
po miesiącu?????????? człowiekeu teraz cool jest pójście do łóżka na 1 randce, romans z żonatym itp :o

Gość nietakt
Skoro tak Cie to gryzie to nie powinieneś z nią być. Kogo Ty chcesz oszukać?? Dobrze wiesz, ze nigdy tego nie zakceptujesz i cały czas bedziesz mial do niej niewypowiedziany żal.

Gość no tak...
zastanawiam sie dokąd zmierza ten świat,geje mówią,ze są normalni,kradzież to zaradnosć,a puszczanie się po krótkim okresie znajomości określa sie jako "bycie trendy" :/

trendy nie jest jazzy, więc puszczanie się moze być ewentualnie jazzy :D Przynajmniej coś takiego pisali w gazecie, ale mało co z tego kapuje... ehhh :P

Moim zdaniem, to nie ma sensu. Ale nie dlatego, że miała przed Tobą czterech partnerów, ale dlatego, że Ty przykłąadasz do tego tak dużą wagę i nie potrafisz odciąć się od jej przeszłości i uświadomić sobie, że ważne jest to, co jest teraz. W waszym związku. A jeśli tak, to lepiej jest to zakończyć, niż zatruwać życie sobie i partnerce. Przypomina mi się ten kawał o dziadku walącym ni z gruszki ni z pietruszki babcię w głowę łyżką... Babcia - Za co?! Dziadek - Bo jak sobie przypomnę, żeś ty cnoty nie miała...

Gość do no tak
świat zszedł na psy, a raczej ..........suki :o

Moim zdaniem, to nie ma sensu. Ale nie dlatego, że miała przed Tobą czterech partnerów, ale dlatego, że Ty przykłąadasz do tego tak dużą wagę i nie potrafisz odciąć się od jej przeszłości i uświadomić sobie, że ważne jest to, co jest teraz. W waszym związku. A jeśli tak, to lepiej jest to zakończyć, niż zatruwać życie sobie i partnerce. Przypomina mi się ten kawał o dziadku walącym ni z gruszki ni z pietruszki babcię w głowę łyżką... Babcia - Za co?! Dziadek - Bo jak sobie przypomnę, żeś ty cnoty nie miała...

Gość do no tak
bo świat zszedł na psy, a raczej................suki! :o :p

Gość gość
Ty nie masz sensu. Ja bym Cię kopęła w tyłek.