Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość już nie wytrzymam

wiem, że to może już było ale potrzebuję pomocy, bo mi głowa eksploduje inaczej

Polecane posty

Gość już nie wytrzymam

no więc, biorę od lutego tabletki, w tym cyklu po 3 tabletce po 2'5h udałam się do łazienki i miałam jednorazową biegunkę(przyjmuję NOvynette), i mam schizy, że moge być w ciąży??czy takie wyjście jednorazowe miało wpływ, wcześniej tego dnia też się załatwiałam ale to nie była biegunka i NIE WIEM i straszliwie panikuję. jutro powinnam dostać okresu ale już mi psychika siada i cały dzień ryczę co mam zrobić(już taka ze mnie histeryczka) dodam, że mierząc temp w pochwie mam 37'2, w ustach 35'8 a pod pachą 36'6 - i to też mnie dziwi...proszę pomóżcie, czy ktoś może mnie uspokoić, objawów innych raczej nie ma...proszę help!!!

Gość agniecha88
Wiesz tem 37 stponi pojawia sie po owulacji i trawa u niektorcyh np u mnie :) az do kolejnej misiesiaczki jak kiedys sobie badalam :) i wogole teraz dopiero mam sluz troszke przezroczysty lub taki bialy ale nie bardzo czuje cie ociezala i troszke rozdrazniona i tem ok 37 stopni bol w krzyzu eh :( czyli owulacja wlasnie nastapila bo ja mam dlugie cykle i nie wmawiaj sobie ciazy bo napewno bedzie dobrze :) ja jutro dla pewnosci robie test i bede miec z glowki choc gin wykluczal ciaze to wole byc pewna :) i prosze mi tu nie schizowac i nie wmawiac sobie objaw :) bo zaraz przeczytasz ze kobiety w ciazy maja taka tem wysoko a ja zapewniam ze po owulacji do okresu tem jest podwyzszona !!! powodzenia :*:*

Gość już nie wytrzymam
no tak ale ja biorę pigułki.... i temp ma coś związanego z nimi??

Gość już nie wytrzymam
mam nadziję,dzięki za otuchę ,ale myślicie że ta tabletka się wchłonęła i byłam całkowicie zabezpieczona bo dopiero kochałam się po niej po 3 dniach i to też nie dokońca, a następny raz do końca po 9 dniach...mam nadzieję że to faktycznie burza hormonów...czy to ktoś kiedyś przechodził??

Gość już nie wytrzymam
upupupupu

Gość agniecha88
http://www.npr.prolife.pl/cykl.htm do autorki poczytaj sobie i mina ci obawy ciazy :) to tak na przyszlosc bo my kobitki mylimy owulacje z ciaza najczesciej ;););) jestem z Toba Misiaczku bedzie dobrze :*

Gość już nie wytrzymam
to jeszcze bardziej mnie chyba zaniepokoiło bo ja biorę tabletki i nie powinnam miec owulacji...:/ to chyba nie jest możliwe...

Gość nie jestes w ciazy i nie masz
owukacji ta tempka to od tablet i stresu

Gość agniecha88
Napislam to to na przyszlosc bo nie zawsze moze bedziesz brala tabsy :) a po cio wtedy Ci nie potrzebny stres oj I NIE JESTES W CIAZY !!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość juz nie wytrzymam
chyba świruję nadal jednak, dopadły mnie mdłości...oj niedobrze już z moją psychiką ale muszę czekać do jutra a najpóźniej do srody...podniosłyście mnie na duchu, ale jednak obawy nadal są...idę chyba spać może to pomoże na ten stresun...:/

Gość już nie wytrzymam
godz 13- nadal nie ma okresu, o mój Boże zaraz zwymiotuję z przerażenia...

Gość już nie wytrzymam
do tego śniło mi się, że zrobiłam test i wyszły dwie kreski- umieram...:/

Gość nie martw się
w tej chwili to Twoja psychika działa, nie jesteś w ciąży, posiedź może w wannie z gorącą wodą albo poćwicz dość intensywnie, to podobno przyspiesza okres, i uśmiechnij się :)

Przede wszystkim nie denerwuj sie. Ja kiedys tak sie zdenerwowalam ze nie dostalam krwawienia z odstawienia w ogole. Ile ja sie wtedy wykosztowalam na testy ciazowe to tylko ja i Pan Bog wie. Ja zazwyczaj dostaje 5 dnia przerwy ale pare razy dostalam 6 albo 7. Nie martw sie, wszystko bedzie dobrze.

Gość kimiiiii
Ja ostatnio z nerwów pomimo że dostałam okres to na jeden dzien mi sie zatrzymał bo ubzdurałam sobie ze okres przy tabsach nie gwarantuje braku ciazy.Ale mój facet na szczescie mnie uspokoił i 3 dnia rano dostałam normalny okres :)

Gość już nie wytrzymam
16 - nadal nic, do tego temp 37,7....zwariuję...nie wiem co zrobię jak będę...

Gość sway
po pierwsze - stresujesz sie a to opuznia okres i to nawet o kilka dnie. po drugie - tak jak juz ktos zauwazyl ,masz burze hormonow,ciagle jestes poddenerwowana...jeden z typowych objawow ZNP po trzecie - jezeli bierzesz tabletki to nie panikuj!! po cos one do cholery sa no nie ??:)

Gość sway
PS maly blad - OPOZNIA :D

POsluchaj ,nie denerwuj sie raczej powinna sie wchlonac, gorzej jakbys zwymiotowala!!!Wejdz na topik\" Pytania dotyczace anykoncepcji , chetnie pomoge\" i zadaj to pytanie giligili, ta laska ma imponujaca wiedze i Ci dokladnie odpowie!!!! Powodzenia:*