Majka21 0 Napisano Sierpień 29, 2005 Poraz pierwszy wziełam dwa opakowania pigułek nie robiac siedmiodniowej przerwy bo jechałam nad jeziorko.Przy 10 tabletce z drugiego opakowania rozbolał mnie silnie brzuch i zaczełam krwawic,trwało to jeden dzien,sikałam tylko krwia.Czy to cos powaznego?Boje sie:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość głupia jesteś Napisano Sierpień 29, 2005 a od czego są tampony hę???? szybko do lekarza i to już.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Majka21 0 Napisano Sierpień 29, 2005 A czemu do lekarza?Co to moze byc?Trawło to tylko jeden dzien i przeszło Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ixxx Napisano Sierpień 29, 2005 to w koncu sikałaś krwią czy to był okres? jesli to bylo krwawienie to nic takiego, zdarza sie na poczatku brania pigulek. Ale krwe w moczu to juz nie żarty :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Majka21 0 Napisano Sierpień 29, 2005 Leciutko krwawiłam tak ze tylko potrzebowałam wkladki ale czesto chciało mi sie siku i to był mocz z krwia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość do lekarza Napisano Sierpień 29, 2005 no to pewnie masz zapalenie układu moczowego, idź do interniesty niech zdiagnozuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Agłaja Napisano Sierpień 29, 2005 Może leciała krew misiączkowa przy sikaniu i dlatego myślisz, że to krwiomocz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach