Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jk

która lepsza odżywka gliss kura płynny jedwab - w kremie czy w sprayu?

Polecane posty

Gość jk

Hej dziewczyny, chcę sobie kupić odżywkę bez spłukiwania gliss kura płynny jedwab, tylko nie wiem która lepsza: ta w kremie czy w sprayu? Doradźcie, jak możecie. Pozdrawiam

Gość a22
jedna i druga sa fajne po prostu zalezy od ciebie czy wolisz wcierac odzywke we wlosy czy psikac lotionem

Gość jk
Po prostu chciałabym maksymalnie wygładzić włosy, żeby sprawiały wrażenie śliskich, lejących. Ale z drugiej strony boję się, żeby ich nie przeciążyć. :(

Gość a22
no to wydaje mi sie ze ta w sprayu bedzie lepsza bo ta w kremie moze ci obciazyc zanadto wloski.Przynajmniej mi odzywki w kremie zawsze obciazaja wlosy i skora glowy mnie swedzi!

Gość MaRtUcHa20
Uważam ze najlepsze są odżywki w kremie..najlepiej nawilżają.Sama używam odżywki"płynny jedwab" wraz z szamponem z tej samej serii i musze przyznać,że przy moich strasznie zniszczonych prostowaniem włosach inne szampony i odżywki wypadają blado!Fak,ze ta odzywka Gliss Kura troche obciąża włosy,ale rewelacyjnie nawilża...włosy są takie dosłownie jak jedwab i do tego slicznie sie błyszczą(podkreślam,że mam bardzo zniszczone włosy,a mimo to taki efekt:D)...a jak pięknie pachnie,mmmm:):):) Natomiast odżywki w spray'u nie próbowałam.Pozdrawiam:)

jesli masz jakiekolwiek klopoty z cera to daruj sobie spray- zawsze troszeczke poleci na twarz a to pogarsza stan jesli kremu nie nalozysz za duzo i ominiesz pierwsze 5 cm przy skorze to nie powinno obciazyc wlosow no,chyba,ze masz tluste i ciezkie same z siebie

Gość a ja mam w sprayu
i włosy są super. Nadmieniam, że mam wlosy zniszczone wieloletnim farbowaniem i tylko ten spray pomógł mi w ich pielęgnacji. Poza tym łatwiej się po nim rozczesują włosy po umyciu :D

Gość montra
A ja myślę nad takim sposobem...Chcę jutro kupić szampon i balsam z gliss kura oil nutritive, bardzo lubię tą firmę i wlosy mam chyba po niej najlepiej wyglądające xD moje wlosy są sianowate, puszące się i baardzo kręcone...mialam wcześniej balsam z gliss kura z jedwabiem i jak rozczesalam z nim wlosy to fajnie się skręcily i wogóle go nie splukiwalam. Teraz chcialabym zrobić to samo, ale nie iwem czy jak nie spluczę balsamu to może się coś stać z moimi wlosami? Zniszczą się?...Czy wy też nie splukujecie odżywekk do splukiwania? Proszę o odpowiedź:(